Modernizovaný Volkswagen Golf, test Audi A4 Allroad a BMW M140i

TA3
26.11.2016 18:45

V dnešnej relácii vám prezradíme, čo nové prináša inovovaný Volkswagen Golf, ako jazdí alternatíva ku klasickým SUV Audi A4 Allroad a vyskúšame si aj jednu chuťovku.

Zvonka sa takmer nezmenil, ale v interiéri prešiel malou revolúciou a poháňať ho bude úplne nový benzínový motor. Volkswagen Golf chce byť po facelifte najmodernejším kompaktom na trhu a my sme boli pri jeho svetovej premiére. Má o 34 mm vyššiu svetlú výšku podvozka než klasický kombík, ale na ceste je rovnako suverénny a v teréne ho limituje len jeho karoséria.

Modelom A4 Allroad chce Audi zvýšiť popularitu dvihnutým a oplastovaným kombíkom. BMW strieda model M135i nástupcom M140i, ktorý navonok vyzerá identicky, ale pod kapotou má úplne nový preplňovaný benzínový trojliter. Posledný 5-dverový kompakt so šeťvalcom sme si vyskúšali v kombinácii s pohonom všetkých štyroch kolies xDrive a 8-stupňovou športovou automatickou prevodovkou.

A stále pokračuje aj naša vianočná súťaž. Dnes sa dozviete meno výhercu 4-dňového poznávacieho zájazdu na karneval do Benátok, ako aj motorcyklového poukazu na kurz bezpečnej jazdy. Zároveň od dnes súťažíme o dve veľmi pekné a kvalitné detské odrážadlá z kolekcie MINI.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok