PR správa

Najväčšie partnerstvo slovenského futbalu v histórii: autá od AAA AUTO v hodnote vyše milióna eur

PR
7.11.2016 10:18

AAA AUTO a Mototechna sa spojili so slovenským futbalom. Slovenskému futbalovému zväzu zapožičajú viac ako 70 nových automobilov v hodnote 1,1 milióna eur. Pred kvalifikačným zápasom reprezentácie Slovenska s Litvou sme sa opýtali generálnej riaditeľky AAA AUTO Karolíny Topolovej, čo táto spolupráca prinesie.

Najväčšie partnerstvo slovenského futbalu v histórii: autá od AAA AUTO v hodnote vyše milióna eur

Prečo sa AAA AUTO rozhodlo podporiť ako sponzor slovenský futbal?

Sme najväčším predajcom jazdeniek nie len na slovenskom a českom trhu, ale v strednej a východnej Európe všeobecne. Futbal je u nás bezkonkurenčne najobľúbenejším športom, preto je naša vzájomná spolupráca úplne logickým krokom. Okrem ojazdených automobilov prevádzkujeme pod značkou Mototechna i predaj tzv. polročných vozidiel, teda automobilov s nájazdom do 20 000 km a vekom pol roka. Hľadáme teda stále nové zdroje overených automobilov a vďaka tejto spolupráci sme skĺbili viac veci naraz. Slovenský futbal získal spoľahlivého partnera na cesty, ktorý dodá atraktívne a tak potrebné nové vozidlá, a my si tým zaistíme pravidelný prísun kvalitných automobilov. Je dôležité pripomenúť, že okrem slovenského futbalu sme v sponzoringu tohto športu aktívni i v Českej republike, kde podporujeme kluby najvyššej ligovej súťaže. Rovnako ako je futbal férová hra, i my sa snažíme prinášať do obchodu s ojazdenými automobilmi férovosť. Vozidlá detailne preverujeme, dbáme na nepretržité zdokonaľovanie našich predajných procesov a snažíme sa verejnosť vzdelávať, aby ľudia mohli nakupovať vozidlá bezpečne a bez starostí.

Akou formou sponzoring prebieha?

Slovenskému futbalovému zväzu sme prostredníctvom značky Mototechna odovzdali už 40 vozidiel viacerých značiek – napríklad Kia Ceed, Kia Sorento, Kia Sportage, Ford Focus a Ford Mondeo. Ďalšie automobily odovzdáme v najbližšej dobe. Vozidlá budeme pravidelne meniť. Následne ich využijeme k predaju zánovných áut práve v našej Mototechne. Môže sa tak stať, že si u nás zákazníci zakúpia vozidlá po futbalových hviezdach. Na oplátku máme prístup na futbalové štadióny, či už so svojimi logami alebo propagačnými akciami, takže veľa fanúšikov futbalu má možnosť sa zoznámiť s našou ponukou vozidiel i súvisiacich služieb.

Aká je vlastne hodnota spolupráce so slovenským futbalom, ak sa dá vôbec vyčísliť?

Do nákupu vozidiel pre Slovenský futbalový zväz investujeme cez 1,1 milióna €. Už teraz vieme, že to bol krok správnym smerom. Matúš Kozáčik, Marek Hamšík a Martin Škrteľ proste fungujú. Je to pre nás investícia do budúcna, veríme, že takto posilníme značku AAA AUTO.

Zmienili ste Mototechnu, ktorá je pre veľa ľudí stále nostalgickou značkou z minulosti. Akú úlohu mám v rámci „áčiek“?

Pod znovu obnovenou značkou Mototechnu AAA AUTO ponúkame minimálne ojazdené zánovné vozidlá, pre ktoré je typický vek do dvoch rokov, nízky počet najazdených kilometrov, cena o 30 až 40 % nižšia v porovnaní s novými vozidlami, jedná sa pri tom o vozidlá s rovnakou úžitkovou hodnotou, navyše väčšinou s vyšším stupňom výbavy. Ďalším benefitom je možnosť nákupu týchto áut na našich pobočkách bez čakania a možnosť výberu z veľkého množstva modelov a značiek. Na mieste je tiež možné získať vozidlá na úver a poistenie, ktoré sprostredkovávame od najvýznamnejších hráčov na trhu. Mototechna je proste naša výkladná skriňa, to najlepšie, čo ponúkame.

Aký výsledok zápasu Slovensko – Litva očakávate?

Jednoznačne výhru reprezentácie Slovenska. Presný výsledok tipovať nebudemJ. Hráčom by som do zápasu chcela popriať mnoho síl a premenených šancí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok