Trump spustil pravidelné večerné vysielanie na Facebooku

TASR TA3
25.10.2016 07:36

Republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump v oznámil, že jeho kampaň bude až do dňa volieb 8. novembra prostredníctvom Facebooku vysielať večerný program. Informovala o tom stránka politico.com.

Moderátormi sú jeho poradcovia

Polhodinový program sa bude vysielať naživo o 18.30 h miestneho času z mrakodrapu Trump Tower v New Yorku. Po ňom budú nasledovať prenosy z Trumpových zhromaždení, ktoré sa začínajú o 19.00 h. Moderátormi sú Trumpovi poradcovia Boris Epshteyn a Cliff Sims.

"Toto je HISTORICKÝ krok. Spoločne opäť vytvoríme vládu ľudu a pre ľud! Pomôžte nám energicky ukončiť posledné týždne tejto kampane a ZVÍŤAZIŤ," napísal Trump v príspevku na Facebooku, ktorý obsahuje aj odkaz na stránku pre získavanie finančných prostriedkov na jeho kampaň.

Médiá obvinil zo zaujatosti

Hosťami úvodnej relácie boli šéfka Trumpovej kampane Kellyanne Conwayová, poradca Jason Miller a Sean Spicer, hlavný stratég Republikánskeho národného výboru. Vystúpila v nej aj konzervatívna moderátorka a komentátorka Tomi Lahrenová, ktorá od novembra 2015 pracuje pre platformu The Blaze.

Prvé minúty programu si podľa webu novín The Hill pozrelo viac ako 60.000 divákov. Trump čoraz viac využíva sociálne siete ako alternatívu ku káblovým spravodajským staniciam, ktoré opakovane obvinil, že sú voči nemu zaujaté.

Pred poslednou celoštátne vysielanou televíznou diskusiou so svojou demokratickou protikandidátkou Hillary Clintonovou a po jej skončení Epshteyn a Sims moderovali na Facebooku podobnú reláciu, čo vzbudilo špekulácie o spustení televízneho kanála v prípade, ak by
Trump prehral súboj o Biely dom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok