Angelinu Jolie hodiny vypočúvala FBI, dôvodom bol incident v lietadle

SITA
20.10.2016 14:18

Americkú herečku a režisérku Angelinu Jolie a jej deti vypočúval Federálny úrad pre vyšetrovanie. Dvaja agenti FBI navštívili 41-ročnú rodáčku z Los Angeles v jej dome v Malibu, kde následne strávili viac než tri hodiny.

Angelinu Jolie hodiny vypočúvala FBI, dôvodom bol incident v lietadle
SITA/AP

Napadnutie Maddoxa

Ich cieľom bolo zistiť, kde presne došlo 14. septembra k incidentu medzi jej manželom Bradom Pittom a ich 15-ročným synom Maddoxom. Ten sa totiž udial na palube súkromného lietadla, pričom podľa FBI je podstatné, či bolo v tom čase lietadlo v americkom vzdušnom priestore.

Agenti sa taktiež pýtali, čo sa stalo po tom, keď lietadlo s Jolie, Pittom a ich deťmi pristálo v Minnesote, aby dotankovalo. Ako pre portál TMZ.com uviedli nemenované zdroje, FBI stále prípad oficiálne nevyšetruje, ale iba zisťuje, či existujú dôkazy na otvorenie vyšetrovania. To je však údajne veľmi nepravdepodobné.

Päťdesiatdvaročný Pitt údajne 14. septembra pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol spomínaného Maddoxa. Jolie o päť dní neskôr podala žiadosť o rozvod, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. septembra.

maddox_0a000002-b616-4875.jpg

Alimenty nepožaduje

Losangeleský súd požiadala o plnú starostlivosť o všetky deti s tým, že ich Pitt môže navštevovať. Výživné na deti či manželské alimenty od neho nepožaduje.

Angelina Jolie a William Bradley "Brad" Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, neskôr na francúzskom zámku Miraval. Dvojica má spolu šesť detí.

Tri z nich - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok