PR správa

Navigujte svojich klientov priamo k Vám

PR
7.10.2016 16:48

Výstava a akákoľvek akcia je jedinečnou príležitosťou ukázať kvalitu Vašich produktov. Tak, ako dbáte na výšku ich akosti, bol by priam hriech prípravu na ich predvedenie podceniť. Nesmie sa zanedbať ani najmenší detail. Mať kvalitný produkt totiž vôbec nestačí. ImageWell Vám ponúka viacero možností, ako sa na pripravovanú výstavu, promo akciu či event vyzbrojiť.

Navigujte svojich klientov priamo k Vám

Vyburcujte svojich klientov a prezentujte svoju firmu kvalitnými vizuálnymi produktmi, ktoré my vytlačíme a nainštalujeme. Nezabúdajte, že akýkoľvek priestor je využiteľný. Zviditeľníme vás v interiéri aj exteriéri kompletnými systémami s potlačou: expo nábytok, výstavné dosky, promo stoly, foto steny, tapety, plastové bannery, paravány, stany, sedáky, figuríny, stojany, pútače, roll-upy, pop-upy, vlajky, info tabule, navigácie, foto podlahy, (podlahové) samolepky.

promo-vystavy-expo-eventy_0a000002-b506-45b4.jpg

Priam nevyhnutnosťou na výstavách sa stáva pop-up stena, či obdobný paraván.  Postaviť sa dá kdekoľvek a originálne a príťažlivo potlačený v stojanoch alebo v pántoch si ho všimne každý.  Pomáhame pri rôznych konferenciách, eventoch, výstavách, expách. Okrem toho, niektoré naše systémy zapožičiavame.

podlahove-samolepky-a-paravany_0a000002-b534-fcab.jpg

Čoho sa iní zľaknú, my sa tomu potešíme. Špeciálne príležitosti si vyžadujú špeciálne riešenia. Pri prípravách na zdravotnícku konferenciu, autosalón alebo aj očakávané vianočné eventy sa dá ťažko zaobísť bez promo stolíka a rôznych typov stojanov.

popup-fotostena_0a000002-b556-9ddb.jpg

No už ozvláštnenie vo forme šípok z fólie určenej na podlahy s vysokou oderuvzdornosťou alebo megarollupov pritiahne viac pohľadov. Veselé šípky vedúce k promo stolíku privedú oveľa viac zvedavcov. Osobitnou zaujímavosťou sú výstavy určené nie len deťom. Tie máme radi aj my, dospeláci...

prichystame-vas-na-event_0a000002-b570-7e27.jpg

Iným materiálom sú kartónové pútače vyseknuté do rôznych atypických tvarov vábia už zďaleka. Pre promo akcie priam ideálne.  Nech už je však potlačený materiál akýkoľvek, všetky grafiky a fotografie sú tlačené vo vysokom rozlíšení. Vynikne každý motív, každá grafika aj farebná reprodukcia. ImageWell pripraví celú výstavu alebo akciu za Vás.

vystavy-pre-deti_0a000002-b596-71d2.jpg

Atypickým zadaniam sa veľmi tešíme. Tlačíme aj priamo na doskové materiály a tým vieme vyhovieť aj nižšiemu budgetu.

Neskryjú sa pred nami ani autá, veď sú skvelým prostriedkom na šírenie reklamy. Pre firemný auto polep, dizajnový auto polep alebo reflexné auto fólie sú vhodné aj dodávky, karavany, motorky, autobusy i kamióny. Pri výbere vhodných fólií vám poradíme a odborne aplikujeme na vozidlo. Auto sa stane luxusným pri celopolepe karosérie.

kartonove-putace-entrance-gate_0a000002-b5ad-c465.jpg

V prípade Vašej účasti na autosalónoch Vám pomôžeme aj pri výrobe firemných ŠPZetiek. Veď kto by ich pri eventoch nevyužil?

Nové riešenia a nápady pri realizácii výstav, eventov a promo akcií hľadajte na  stránke imagewell.eu. Na každú otázku radi a ochotne odpovedia a poradia na: obchod@imagewell.eu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok