PR správa

Efektívny výkon zamestnancov v príjemnom B2B prostredí

PR
3.10.2016 13:05

Spríjemniť si priestory, v ktorých strávime denne väčšinu svojho času, už nie je luxusom, ale nevyhnutnosťou. Motivujte k výkonu!

Efektívny výkon zamestnancov v príjemnom B2B prostredí

Bežný zamestnanec súčasnej doby trávi v práci málokedy iba 8 hodín. Aj keď pre mnohých práca nie je len povinnosťou, ale aj zábavou, príjemné pracovné prostredie poteší každého. Príťažlivým ho dokážete renovovať celkom jednoducho. Možno budete prekvapení, ale za cenu, ktorá Vás milo prekvapí. Imagewell Vám predstaví zopár riešení.

foto-tapeta-predajna-bicyklov_0a000002-39d0-4beb.jpg

Začať môžeme ľahkopolepiteľnou samolepkou, ktorou dokáže miestnosť vynoviť naozaj každý. Jej aplikácia nie je vôbec zložitá a okrem stien je ideálna aj napríklad na dvere. Kancelária získa razom iný image. Výnimočné vlastnosti využijete pri úprave antigraffity, kedy sa dá na samolepku písať fixkou a poľahky sa zotiera. Za pomoci takto upravenej fasádnej samolepky vieme zhotoviť magnetické tabule alebo popisovateľné steny. Kto by takúto možnosť nevyužil pri porade?

popisovatelna-stena-whiteboard_0a000002-39b5-250e.jpg

V prípade potreby oddelenia presklených miestností sa s pomocou samolepiacej fólie stane za pár minút útulná kancelária a ešte aj s pekným dizajnom. Miestnosti predelené oknom alebo sklenenou stenou, ktoré nechceme úplne zadebniť, môžeme polepiť potlačenou fóliou one way vision.

dekoracie-do-firemneho-priestoru_0a000002-3994-d63b.jpg

Je veľmi praktická, keďže my zvnútra vidíme von a zvonka je viditeľná potlač. Firmy, ktoré zvolili ako prvok na predel miestností sklo, určite využijú pieskovú fóliu. Ornamenty, kvety, písmená, čísla, logá... Všetko, čo vás len napadne, môže do interiéru firmy vniesť nový šmrnc. Fólia je určite dobrou voľbou aj z hľadiska bezpečnosti.

Kedy ste naposledy videli paraván? Ak by ste s ním boli prekvapení v interiéri Vy, určite by zaujal a prekvapil aj ostatných. Môže sa stať skutočnou špecialitkou práve vo Vašej firme. Postaviť sa dá kdekoľvek a  potlačený v stojanoch alebo v pántoch ho využijete nielen v kancelárii.

priama-tlac-na-dosku-celo-stola_0a000002-3974-4b54.jpg

Dizajn interiéru firmy vynovte použitím rozličných, aj neobvyklých materiálov. Za účelom dekorovania Vašej firmy tlačíme: polepy, fasádne nálepky, tapety, (podlahové) samolepky, lampy, vlajky, sedáky, FOTO hodiny, obrazy.

dekoracie-do-zasadacky_0a000002-393b-db4f.png

Vyhrajte sa s farbami. Motivujte k výkonom hoci aj originálnym obrazom z nezvyčajného materiálu. Fotografia vytlačená pod akrylové sklo, na hliníkovú dosku, či OSB dosku ohúri novopríchodzích na prvý pohľad a možno len pomôže unaveným očiam od PC obrazovky. Na recepcii alebo v miestnosti, kde prijímate klientov, ohúrite obrazom s LED podsvietením.

podsvieteny-obraz-na-recepcii_0a000002-38e9-0bae.jpg

Nové nápady ako vylepšiť dizajn firmy nájdete na stránke imagewell.eu. Na každú otázku radi a ochotne odpovedia a poradia na: obchod@imagewell.eu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok