Ružomberok sa stretol vo vyrovanom zápase s Dunajskou Stredou

TA3 SITA TASR
1.10.2016 19:50

Futbalisti Ružomberka v sobotu viedli nad Dunajskou Stredou 1:0 v 11. kole Fortuna ligy, ale aj prehrávali 1:2 a aspoň bod vydolovali v úplnom závere.

Na gól domáceho Tomáša Ďubeka z 30. min odpovedal ešte pred prestávkou Erik Pačinda, ktorý potom v 61. min z pokutového kopu preklopil vývoj v prospech FC DAC 1904. V 89. min však dal na napokon konečných 2:2 takisto z bieleho bodu Miloš Lačný.

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Zápas sme slušne rozbehli, dali sme vedúci gól, no po vyrovnaní v závere polčasu akoby na nás padla nejaká nervozita. Hráči ľahko strácali lopty, súperovi sme zbytočne nechali veľa priestoru. Cenné je, že aj napriek takému priebehu sme v závere boli schopní vydolovať bod."

Krisztián Németh, tréner Dunajskej Stredy: "Prvý polčas priniesol vyrovnaný futbal, súper išiel do vedenia, my sme vyrovnali. Cez prestávku sme sa porozprávali, že to, čo hráme, je málo, že potrebujeme pridať a že naša kvalita je vyššia. Chlapci v druhom polčase potvrdili vysoký potenciál, dali vedúci gól a mali pridať aj tretí. Žiaľ, to sa nestalo a v závere sme inkasovali z penalty. Som šťastný, že sme zvládli posledné dni, mužstvo vyhralo v Prešove, v pohári postúpilo sebavedomo a aj u silného Ružomberka ukázalo svoju kvalitu."

MFK Ružomberok - FC DAC 1904 Dunajská Streda 2:2 (1:1)

Zostavy:

Ružomberok: Macík - P. Maslo (65. Martin Nagy), J. Maslo, D. Kružliak, Kupec - Chrien, Kolčák - E. Daniel, Ďubek (80. Faško), Gál-Andrezly - J. Mareš (65. Lačný)

Dunajská Streda: Tofiloski - Kwin, Ľ. Michalík, T. Huk, Brašeň - Pambou, B. Ľupták - Štepanovský (86. M. Ljubičič), Macou Sarr (90.+ Živkovič), Pačinda - Polievka (63. Šabala)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok