Počas razie v Národnom onkologickom ústave zadržali primára

TA3 SITA
28.9.2016 15:33

V Národnom onkologickom ústave zasahovali policajti Národnej kriminálnej agentúry a údajne pri akcii zadržali primára, ktorý je námestníkom riaditeľa. Malo by ísť o podozrenie z korupcie.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť bližšie informácie k vykonávaným a plánovaným úkonom, pretože by mohli byť porušené alebo ohrozené záujmy uvedené v Trestnom poriadku, uviedol Martin Wäldl z policajného prezídia. Identitu lekára zverejnil cas.sk.

Ako uviedla Viktória Vasilenková z NOÚ, primár čerpá dovolenku. Zastupovanie počas jeho neprítomnosti je zabezpečené štandardným spôsobom, zdravotná starostlivosť bude pacientom poskytovaná v plnom rozsahu, bez akýchkoľvek obmedzení.

Riaditeľ NOÚ Jozef Dolinský pre Trend potvrdil, že v utorok v dopoludňajších hodinách zadržali námestníka riaditeľa pre stratégiu, rozvoj, výskum a vzdelávanie priamo v jeho ambulancii v priestoroch ústavu. Ako uviedol, presné dôvody mu nie sú známe, no nemalo by to súvisieť s krádežou onkoliekov z minulého roka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok