Nováčikovia chcú presvedčiť vo futbalovej reprezentácii

TA3 TASR
30.8.2016 22:01

Pri absencii viacerých stabilných členov reprezentácie dostali v A-čku šancu aj niekoľkí nováčikovia. Z Dukly Praha prišla dvojica Lukáš Štetina - Jakub Považanec a z MŠK Žilina Jakub Holúbek.

Dvaja noví hráči v slovenskej futbalovej reprezentácii Lukáš Štetina a Jakub Považanec majú spoločné okrem klubovej príslušnosti v Dukle Praha aj ďalší cieľ. A to presvedčiť trénerov o oprávnenosti ich nominácie do tímu osemfinalistu letného EURO vo Francúzsku, ktorého už v nedeľu čaká proti favorizovanému Anglicku ostrá kvalifikačná ouvertúra v boji o MS 2018 v Rusku.

Pozvánka od kouča Kozáka 25-ročného stredopoliara Považanca prekvapila a najprv jej ani nechcel veriť: "V pondelok po tréningu som prišiel do šatne a na mobile mi veľa kamarátov gratulovalo. Keď som im odpísal, k čomu, tak mi povedali, že k nominácii do repre. Ani som tomu nemohol uveriť, že k tomu prišlo. Priznám sa, že som to vôbec nečakal. Zrejme som si to zaslúžil najmä kvôli tomu, že stabilne hrávam a mám hernú prax. Cítim sa dobre a chcem urobiť maximum preto, aby som trénerom dokázal, že sem patrím."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok