Na Zlatých pieskoch sa utopil ďalší muž, mohol byť účastníkom festivalu

TASR
27.8.2016 15:30

Na bratislavských Zlatých pieskoch, ktoré sú tento víkend dejiskom hudobného festivalu, sa utopil ďalší muž. Po piatku (26.8.) aj v sobotu krátko pred 9.00 hodinou vytiahli z jazera telo bez známok života. Polícia pátra po jeho totožnosti.

Na Zlatých pieskoch sa utopil ďalší muž, mohol byť účastníkom festivalu
TASR/Martin Baumann (ilustračný záber)

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová informovala, že ohliadajúci lekár na mieste nezistil na tele mŕtveho muža žiadne vonkajšie zranenia okrem drobných oderov v oblasti nosa. Predbežne tak vylúčil smrť spôsobenú cudzím zavinením. Presnú príčinu stanoví pitva, ktorú nariadil.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Nie je vylúčené, že mŕtvym je návštevník hudobného festivalu," uviedla Kurucová.

uprisingy_0a000002-95d9-ae12.jpg

Nájdený mŕtvy muž je vo veku 30 až 35 rokov, vysoký 175 až 180 centimetrov so svetlými vlasmi, dlhými približne päť centimetrov, krátkou briadkou a fúzmi. Oblečené mal krátke nohavice na kúpanie kaki farby, okolo vreciek mal oranžové pásiky.

Mŕtve telo našli v tomto jazere aj v piatok (26.8.), privolaný lekár v tomto prípade konštatoval smrť utopením. Polícii sa podarilo zistiť jeho identitu. "Ide o 19-ročného muža z Trenčianskeho kraja," doplnila Kurucová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok