O Hanovi Solovi z Hviezdnych vojen chcú nakrútiť celú trilógiu

SITA
26.7.2016 18:40

Spoločnosť Disney Pictures plánuje o mladom pašerákovi Hanovi Solovi z vesmírnej ságy Hviezdne vojny nakrútiť trilógiu. Tvrdí to americký denník The New York Daily News, podľa ktorého firma tajne podpísala s hercom Aldenom Ehrenreichom zmluvu na tri filmy.

O Hanovi Solovi z Hviezdnych vojen chcú nakrútiť celú trilógiu
SITA/AP

Dvadsaťšesťročný rodák z Los Angeles má svetoznámu filmovú postavu stvárniť v zatiaľ nepomenovanom filme, ktorý plánujú uviesť do kín 25. mája 2018. Ak snímka zožne úspech, Disney podľa informácií denníka nakrúti ďalšie dva filmy.

"Cítia, že tento hrdina má správny potenciál stať sa centrálnou postavou vo viacerých filmoch," povedal pre The New York Daily News nemenovaný zdroj. "V tejto chvíli to taja, no vec je taká, že Ehrenreich podpísal zmluvu na tri filmy," doplnil.

Snímku, ktorá priblíži život Hana Sola pred udalosťami z filmu Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), nakrútia Phil Lord a Christopher Miller. Na scenári pracujú Lawrence Kasdan a jeho syn Jon Kasdan.

Ďalšie detaily o titule tvorcovia zatiaľ neprezradili. Ehrenreich, ktorý si zahral vo filmoch Jasmínine slzy (2013) či Ave, Caesar! (2016), je zatiaľ jediným potvrdením protagonistom titulu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok