Fico v TA3: Opozícia zvolala mimoriadnu schôdzu ku Kaliňákovi úmyselne

TASR TA3
26.6.2016 12:08

O zvolanie mimoriadnej schôdze v týždni, keď Slovensko preberá predsedníctvo v Rade EÚ, požiadala podľa premiéra Roberta Fica opozícia úmyselne. Chce na nej odvolávať ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Fico to v diskusnej relácii televízie TA3 označil za nezmysel.

Fico v TA3: Opozícia zvolala mimoriadnu schôdzu ku Kaliňákovi úmyselne
SITA/Marko Erd

"Úmyselne podali návrh v piatok, aby sa schôdza konala v týždni, kedy preberáme predsedníctvo... V tom čase páni z opozície museli vyvolať zbytočnú schôdzu, ktorá bude plna špiny," skonštatoval Fico. Myslí si, že schôdza je výsledkom a dôkazom toho, že opozícia nemá alternatívu voči vládnej koalícii. "Bez dôkazov, obviňovaním sa budú snažiť deštruovať situáciu na Slovensku," povedal.

Minister Kaliňák má naďalej premiérovu dôveru, poukázal, že mu nikto žiadne porušenie zákona nedokázal. "Nemáme sa o čom baviť v tejto situácii. Nikto nepreukázal Robertovi Kaliňákovi nič. Sú to len bohapusté obvinenia," vyhlásil Fico. Snahy opozície o jeho odvolávanie označil za politiku deštrukcie v čase, keď bude na Slovensku celá Európska komisia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok