Sinéad O'Connor poprela, že sa rodine vyhrážala samovraždou

SITA
24.6.2016 10:49

Írska speváčka Sinéad O' Connor, ktorá sa svojej rodine údajne vyhrážala samovraždou, je v poriadku. Ozvala sa na sociálnej sieti a vyjadrila sa aj k výsledkom referenda o zotrvaní Británie v Európskej únii. Zároveň napísala, že správy o jej plánovanom skoku z mosta sú len klebety.

Sinéad O'Connor poprela, že sa rodine vyhrážala samovraždou
SITA/AP

„To, že som skočila z mosta, je hlúposť. Na to som príliš šťastná,“ uviedla speváčka. Úrady v Chicagu na možný hudobníčkin pokus o samovraždu upozornili zástupcovia polície z írskeho Dublinu, ktorým volali členovia jej rodiny. Hovorca polície Thomas Sweeney potvrdil, že po speváčke nevyhlásili aktívne pátranie, členovia miestneho zboru však boli v pohotovosti.

Rodáčku z írskeho Glenageary americká polícia hľadala aj minulý mesiac, keď sa nevrátila z vychádzky na bicykli. Neskôr ju našli v jednom z miestnych hotelov vo Willmette na predmestí Chicaga. Hudobníčka mala v ostatných rokoch viaceré psychické problémy, o ktorých verejne hovorila. Diagnostikovali jej bipolárnu poruchu a trpela napríklad aj posttraumatickou stresovou poruchou, depresiami a mala tiež samovražedné sklony.

sin_0a000002-f45d-8e68.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok