Uma Thurman utrpela početné zlomeniny, spadla z plnokrvníka

SITA
23.6.2016 10:53

Americká herečka Uma Thurman spadla z koňa, pričom utrpela početné zlomeniny. Americkému týždenníku People to prostredníctvom vyhlásenia potvrdil zástupca 46-ročnej rodáčky z Bostonu.

Uma Thurman utrpela početné zlomeniny, spadla z plnokrvníka
SITA/AP

"Uma mala jazdeckú nehodu. Trénovala na plnokrvníkovi, ktorý sa splašil. Zhodil ju, pričom si zlomila niekoľko kostí," uviedol jej zástupca

Správa o herečkinom úraze prišla krátko po tom, ako ju nemenovaný zdroj zastihol na ostrove Svätý Bartolomej, kde opatrne vchádzala do reštaurácie, pričom pôsobila akoby nedávno absolvovala operáciu bedrového kĺbu. Bližšie informácie o jej momentálnom zdravotnom stave zatiaľ nie sú známe.

Uma Karuna Thurman pôsobila v osemdesiatych rokoch ako profesionálna modelka, až kým sa v roku 1988 nezamerala na herectvo. Najväčšiu slávu jej priniesli snímky režiséra Quentina Tarantina - Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004). Medzi jej ďalšie známe filmy patria Nebezpečné známosti (1988), Batman a Robin (1997), Gattaca (1997) alebo Nymfomanka (2013).

Za stvárnenie Mie Wallace v Pulp Fiction ju nominovali na Oscara. Na konte má tiež Zlatý glóbus za úlohu Debby Miller v televíznom filme Duševná slepota (2002) a ďalšie tri nominácie na toto ocenenie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok