PR správa

Zabavte sa na internete. 5 tipov, kde nájdete zábavné obrázky

PR
6.6.2016 10:10

Či už máte prestávku v práci alebo sa nudíte doma popri učení, tieto riadky sú určené všetkým, ktorí sa radi oddávajú prokrastinácii.

Zabavte sa na internete. 5 tipov, kde nájdete zábavné obrázky
Thinkstock

Smiech lieči a je veľmi zdravý, aspoň tak to tvrdia odborníci. Ak máte nedostatok podnetov, tento článok je ako stvorený pre vás. Pripravili sme si pre vás totiž 5 tipov na webové stránky, kde nájdete zábavu a to najmä zábavné obrázky. Je pritom úplne jedno, či ide o slovenské alebo zahraničné portály, pretože obrázky sú v podstate univerzálne a s trochou jednoduchej angličtiny zrejme nebude mať problém nikto.

Najprv u nás doma

Vtipné obrázky nájdete na viacerých portáloch na Slovensku, pričom veľmi známym je portál Bratm.sk. Ten patrí medzi najnavštevovanejšie portály svojho druhu u nás a každý deň ponúka mimoriadne široký obsah noviniek zo zábavy a internetu. Zábavné a vtipné obrázky od výmyslu sveta sú navyše prehľadne radené do kategórií.

Veľmi obľúbené sú komentované obrázky alebo obrázky s textom, ktoré je možné nájsť v kategóriách ľudia, zvieratá, komixy, faily, deti, šport, kresby, celebrity, láska a pikantné. Každým dňom sa obsah rozširuje, pribúdajú nové a nové obrázky a jednou z najväčších predností webu je, že prichádza s originálnym a nápaditým obsahom.

Každý obrázok je možné aj hodnotiť, okomentovať a ak sa vám bude veľmi páčiť, pokojne ho môžete zdieľať aj na internete a sociálnych sieťach. Okolo webu je navyše veľká fanúšikovská základňa a komunita a na samotnom Facebooku má viac ako 200 tisíc fanúšikov. Okrem obrázkov tu tiež nájdete aj videá a iný zábavný obsah, ktorý je neustále dopĺňaný a tak si môžete oddýchnuť na webe každý deň.

Zabaviť sa dá aj na českom internete

Naši bratia spoza rieky Moravy majú tiež veľmi dobrý zmysel pre humor a pre nás dve výhody - tamojší internet je oveľa väčší ako u nás a jazyková podobnosť a príbuznosť sa skrátka nezaprie. Vďaka tomu ponúka český internet naozaj obrovské možnosti zábavných webov od výmyslu sveta.

My sme pre vás vybrali dva tipy, kde sa určite dobre zasmejete. Prvým typom webu je taký, ktorý ponúka stovky obrázkov roztriedených tiež veľmi prehľadne podľa kategórii. Zasmiať sa môžete aj na originálnom českom humore, ktorý je nám z regionálneho hľadiska veľmi blízky.

Druhým tipom sú weby tiež orientované na zábavu, pričom ponúkajú tak zábavné obrázky, ako aj zábavné fotografie, rôzne koláže alebo vtipné nápisy z reálneho života. Aj v prípade týchto webov sú obrázky kategorizované a pre milovníkov retro odporúčame najmä kategóriu obrázkov z čias socializmu.

Zahraničné portály

Poďme sa pozrieť teraz na najznámejšie svetové zábavné portály. Zájdite na Google a nájdite si svoj portál, ktorý bude ideálny na každodennú zábavu.

Základom obsahu sú práve vtipné, zábavné a srandovné obrázky, avšak naozaj rôzneho charakteru. Nejde len o komentované obrázky, ale aj o rôzne fotografie z reálneho života, ktoré pôsobia vtipne - ba niekedy až ironicky či sarkasticky vtipne. Na webe nájdete aj zábavné videá, vtipy a vtipné hry.

Druhým známym typom webu je taký, ktorý sa primárne orientuje na vtipné a zábavné obrázky. Nájdete tu animované obrázky, vtipne okomentované fotografie z reálneho života, sériu komixových obrázkov a tiež aj zábavné situácie z celého sveta zachytené fotoobjektívom. Vzhľadom na medzinárodné zameranie webu ale možno niektorým obrázkom nepochopíte hneď na prvý krát.

Odtiaľ potiaľ

Ak dáte na nás a navštívite všetky spomínané weby, garantujeme vám, že máte o voľný čas na najbližšie mesiace postarané. Pozor si ale dajte na to, aby ste sledovaniu vtipných obrázkov úplne neprepadli a nešlo to na úkor bežného života :-) Vieme si predstaviť, že zasmiať sa môže byť určite príjemnejšie ako sa napríklad učiť na skúšky alebo robiť otravnú administratívu v práci, ale neprepadnite tomu úplne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok