Manželka Johnnyho Deppa žiada zákaz približovania, herec ju chcel podplatiť

ČTK
27.5.2016 22:01

Manželka Johnnyho Deppa obvinila herca z opakovaného domáceho násilia a požiadala súd, aby mu nariadil sa k nej nepribližovať. Píše to server o celebritách TMZ. Amber Heardová požiadala o rozvod.

Manželka Johnnyho Deppa žiada zákaz približovania, herec ju chcel podplatiť
SITA/AP

Za mlčanie jej ponúkal peniaze

Tridsaťročná Heardová sa podľa TMZ objavila na súde v Los Angeles so svojou právničkou a so sebou mala snímky podliatin, ktoré jej podľa nej spôsobil Depp počas ich manželstva. Na jednej fotografii má Heardová pomliaždeninu okolo oka, ktorá vraj vznikla tak, že po nej päťdesiatdvaročný herec minulú sobotu hodil svoj iPhone.

Počas incidentu vraj herec vyvádzal v byte tak, že na miesto prišla polícia, ktorú privolala osoba, s ktorou Heardová zrovna telefonovala. Depp vraj odišiel ešte pred príchodom policajtov, ktorí na mieste zaobstarali zápis. Heardová tiež povedala, že jej Depp ponúkal za mlčanie peniaze, ale ona namiesto toho hneď požiadala o rozvod. Tvrdila tiež, že má natočené, ako ju Depp bije.

Zblížil ich Rumový denník

Depp sa so svojou terajšou ženou zblížil po rozchode s francúzskou speváčkou a herečkou Vanessou Paradis, s ktorou žil 14 rokov. S Heardovou sa zoznámil v roku 2011 pri natáčaní filmu Rumový denník, o rok neskôr sa pár zasnúbil a vlani vo februári vzal.

Depp, známy napríklad z filmov Piráti z Karibiku alebo Alenka v ríši divov, v minulosti už bol ženatý. V roku 1983 si vzal herečku Kori Anne Allisonovú, ale o dva roky neskôr sa pár rozviedol. Depp potom žil s herečkou Jennifer Grey a tri roky bol zasnúbený s Winonou Ryderovou, ktorá s ním hrala vo filme Nožnicovoruký Edward. Kvôli nej si nechal na paži vytetovať nápis Winona navždy. Pred vzťahom s Vanessou Paradis, s ktorou má dve deti, žil štyri roky s britskou modelkou Kate Moss.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok