Skaličania sa v prvej lige neudržali, vedenie to rieši výmenou trénera

TA3 SITA
26.5.2016 23:30

Futbalisti MFK Skalica, ktorým sa v nováčikovskej sezóne nepodarilo udržať vo Fortuna lige aj na nasledujúci ročník, budú mať nového trénera.

Neúspešná záchranárska misia 59-ročného Štefana Horného, ktorý sa vrátil na lavičku MFK na konci októbra a viedol mužstvo od 15. kola, sa podľa správy zo skalického klubu sprostredkovanej členom predstavenstva Marekom Gulom končí. Vedenie sa rozhodlo s ním nepredĺžiť kontrakt.

"Momentálne prebiehajú rokovania s novými kandidátmi s tým, že klub bude mať v budúcej sezóne v druhej lige najvyššie ciele. Vedenie MFK Skalicavyjadruje poďakovanie trénerovi Hornému za odvedenú prácu, za pozitívny vzťah ku klubu a zároveň praje úspechy v ďalšej trénerskej práci," uvádza sa v stanovisku tímu zo Záhoria.

MFK Skalica ďalej jednoznačne dementuje nepravdivé správy o nevyplatených mzdách pre hráčov, ktoré zazneli počas piatkového priameho televízneho prenosu. Skaličania vo svojej premiérovej sezóne medzi slovenskou elitou nazbierali v 33 stretnutiach 24 bodov a v konečnej tabuľke obsadili posledné 12. miesto. Za MFK Zemplín Michalovce na 11. priečke znamenajúcej záchranu zaostali o 5 bodov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok