Mladá žena Johnnyho Deppa cíti neprekonateľné rozdiely, chce rozvod

TASR SITA Youtube
26.5.2016 08:47

Manželka herca Johnnyho Deppa podala žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely, ktoré ich rok staré manželstvo sprevádzali.

Mladá žena Johnnyho Deppa cíti neprekonateľné rozdiely, chce rozvod
SITA/AP

Zoznámili sa pri nakrúcaní

Amber Deppová, ktorá vystupuje pod dievčenským menom Amber Heardová, podala žiadosť o rozvod na súde v Los Angeles ešte v pondelok, pričom uviedla, že od svojho partnera očakáva, že si bude plniť vyživovacie povinnosti. Podľa Heardovej žijú manželia v odlúčení od nedele. Ich manželstvo je bezdetné.

Dvojica sa zoznámila v roku 2009 pri nakrúcaní spoločného filmu The Rum Diary v Portoriku. Svetoznámy herec, hviezda filmu Piráti z Karibiku, sa v roku 2012 rozišiel s dovtedajšou partnerkou, francúzskou modelkou a neskôr speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou tvorili pár 14 rokov. Majú spolu dve deti.

22_0a000002-9c0a-f755.jpg

Heard za psov nepotrestali

Amber Heard sa v apríli vyhla trestu za nelegálne privezenie jej dvoch psov do Austrálie, po tom čo vlani do krajiny priviezla svojich dvoch yorkshirských teriérov s menami Pistol a Boo bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode nariaďuje tiež minimálne desaťdňový pobyt v karanténe.

O prítomnosti psov v krajine sa však úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy. Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec, ktorý prišiel do Austrálie nakrúcať film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, nariadeniu vyhovel a psy poslal do Kalifornie.

Heard sa na súde priznala k sfalšovaniu dokumentov týkajúcich sa karantény zvierat, no jej právnik Jeremy Kirk vyhlásil, že herečka sa nedopustila tohto zločinu vedome, pretože si myslela, že o vyplnenie potrebných dokumentov sa postarali jej asistenti. Herečku pôvodne obvinili aj zo samotného ilegálneho importu zvierat, toto obvinenie však neskôr prokurátor stiahol. Na súde tiež premietli video, v ktorom sa dvojica za svoje konanie ospravedlňuje.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok