Kozákovci sú takmer kompletní, absolvovali aj cyklotúru

TA3
23.5.2016 18:32

Slovenskí futbaloví reprezentanti pokračujú v príprave na európsky šampionát v Rakúsku. Lodivod Kozák má k dispozícii už 25 hráčov z 27-člennej širšej nominácie.

K dvadsiatke, ktorá odcestovala v piatok zo Senca do malebného prostredia pod Alpy, pribudli ešte v sobotu Martin Škrtel a Adam Nemec, v nedeľu neskoro večer pricestoval Lukáš Tesák a v pondelok dvaja skúsení hráči - stredopoliar Juraj Kucka z AC Miláno a stopér Ján Ďurica z Lokomotivu Moskva. Na skompletizovanie širšieho kádra chýbajú ešte dvaja hráči. Obranca nemeckého klubu Hertha Berlín Peter Pekarík sa pripojí v utorok a Róberta Maka by mal uvoľniť grécky PAOK Solún až po 29. máji.

"Pred tréningom trochu spŕchlo, ale trávnik je v pohode. Potešiteľné je, že medzi 25 hráčmi, ktorí absolvovali tréningovú jednotku, je aj Tomáš Hubočan," uviedol manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný. Ako je známe, tridsaťročný defenzívny univerzál ruského Dinama Moskva Hubočan má zdravotné problémy s nohou, konkrétne s výrastkom na päte. "Hubočan zaberal aj počas voľna, pripravoval sa pod vedením kondičného trénera Martina Rusňáka. Intenzívne sa mu venujú lekári a celý medicínsky tím," dodal Čurný.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok