Ukážu film s Malkovichom, ktorý bude mať premiéru za sto rokov

TA3 ČTK
6.5.2016 10:56

Jediný snímku v Cannes, ktorú neuvidíte. Tak by sa podľa nezávislého filmového servera Indiewire dal charakterizovať film 100 Years - The Movie You Will Never See s Johnom Malkovichom, ktorého premiéra je plánovaná až na rok 2115.

Odpočítavanie začalo

Počas filmovej prehliadky, ktorá začne budúcu stredu, bude v špeciálnom trezore v hoteli Le Majestic Barrière vystavený len nosič s filmom. Sejf je naprogramovaný tak, aby sa automaticky otvoril až 18. novembra 2115.

"Akonáhle sa jeho dvere zavreli, začalo odpočítavanie. Pred tým ako uplynie sto rokov, nebude možné ho žiadnym spôsobom otvoriť," povedal Ludovic du Plessis, výkonný riaditeľ spoločnosti vyrábajúcej koňak, na ktorej popud film režírovaný Robertom Rodriguezom vznikol.

Tisíc kovových vstupeniek

Sci-fi snímka zobrazuje Zem tak, ako bude v predstavách tvorcov vyzerať o 100 rokov. Firma Louis XIII takisto vydala 1000 kovových vstupeniek, ktoré umožnia potomkom ich majiteľov vstup na premiéru filmu v Cognacu v roku 2115.

"Chceli sme s Johnom vytvoriť nadčasový umelecký kus, ktorý si budú môcť ľudia užiť aj za 100 rokov. Som na neho veľmi hrdý, aj keď ho uvidia len moje pravnúčatá a dúfajme, že aj môj klon," povedal už skôr o snímke Rodriguez.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok