Lintner odovzdal ceny najlepším jednotlivcom

SITA TA3
4.5.2016 23:05

Vedenie našej Tipsport ligy ocenilo v Bratislave najlepších jednotlivcov v uplynulom ročníku 2015/16.

Vedenie najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport ligy v stredu podvečer udelilo ocenenia najlepším jednotlivcom v jednotlivých kategóriách. Riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner "Zlatú prilbu Tipsport ligy" zdielne sochárky Miry Podmanickej odovzdal útočníkovi Piešťan Jozefovi Tibenskému, ktorý sa stal autorom najkrajšieho gólu celej sezóny 2015/2016.

Dvadsaťdvaročný krídelník 17. januára v domácom súboji 40. kola najvyššej domácej hokejovej súťaže proti Nitre predviedol pekné sólo cez celú hraciu plochu a presným zásahom zmiernil prehru "havranov" na 2:3. "Víťazstvo pre mňa znamená veľa, lebo toto môže byť moja prvá a zároveň posledná nominácia, ktorá napokon znamená zisk takejto ceny. Gól som si pozrel niekoľkokrát astále nemôžem uveriť, že sa mi to takto podarilo. Veľké ďakujem patrí všetkým, ktorý za môj gól hlasovali, fanúšikom zPiešťan, mojej rodine anajbližším," povedal už po víťazstve v ankete bratislavský rodák Tibenský.

Bez povšimnutia nezostal ani najlepší strelec Tipsport ligy Lukáš Hvila z Banskej Bystrice, ktorý v 66 dueloch za "baranov" nastrieľal 34 gólov. Najproduktívnejším hráčom súťaže sa stal jeho klubový spoluhráč Juraj Majdan, ktorý k 25 gólom pridal aj 40 asistencií a nazbieral dovedna 65 bodov, o dva viac ako druhý David Laliberté z Nitry.

Cenu dostal aj Patrik Rybár z Piešťan, ktorý v uplynulom ročníku odchytal 43 duelov a zaznamenal úspešnosť zásahov 93,35 %, najvyššiu spomedzi všetkých gólmanov. Najlepším nováčikom najvyššej domácej hokejovej súťaže sa stal Marián Studenič, ktorý ročník začal v rodnej Skalici a potom zakotvil v Dukle Trenčín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok