Schwarzenegger si zahrá nájomného vraha v komédii

SITA
4.5.2016 18:43

Rakúsko-americký herec Arnold Schwarzenegger sa predstaví v komediálnej snímke Why We're Killing Gunther. V režijnom debute herca a komika Tarana Killama sa 68-ročný bývalý kalifornský guvernér predstaví ako Gunther, najlepší nájomný vrah na svete a chválenkár, ktorého sa pokúsia zabiť jeho kolegovia, ďalší zabijaci.

Schwarzenegger si zahrá nájomného vraha v komédii
SITA/Invision/AP

Herec a komik Taran Killam pre film napísal aj scenár a spolu s Kim Leadford, Ashom Sarohiom a Steveom Squillantem sa podieľa aj na produkcii.

Popri Schwarzeneggerovi sa v snímke predstavia Cobie Smulders, známa zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu, Bobby Moynihan, Paul Brittain, Kumail Nanjiani, Randall Park a Ryan Gaul. Projekt financuje spoločnosť StarStream Media. Nakrúcať by mali začať v júni.

Arnold Alois Schwarzenegger začínal ako kulturista a sedemkrát získal titul Mr. Olympia. Ako herec je známy najmä z akčnej sci-fi série Terminátor, no diváci a diváčky ho môžu poznať aj vďaka snímkam ako Barbar Conan, Komando, Predátor, Dvojičky, Total Recall, Policajt zo škôlky, Junior, Batman a Robin či troch filmov zo série Expendables. V rokoch 2003 až 2011 zastával post guvernéra Kalifornie, po dvoch volebných obdobiach sa opäť vrátil k hereckej kariére.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok