Fico je už doma, o prepustení z nemocnice informoval na sociálnej sieti

TA3 SITA TASR Facebook/Robert Fico
1.5.2016 13:00

Premiér Robert Fico opustil Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, kde 22. apríla podstúpil kardiochirurgický zákrok.

Čaká ho rehabilitácia

Premiér svoje prepustenie do domácej liečby oznámil sám cez facebook. "Dnes ma prepustili a čaká ma rehabilitácia," napísal Fico na svojom profile. Ako ďalej napísal, 16 dní mal možnosť z blízka sledovať prácu lekárov, zdravotných sestier a ostatných zdravotníckych pracovníkov v špičkovom ústave.

"Doslova od srdca im chcem všetkým poďakovať za to, čo urobili pre mňa a čo robia pre ostatných pacientov. Ďakujem aj všetkým, ktorí mi držali palce a posielali do nemocnice kompóty," píše premiér.

Zastupovali ho vicepremiéri

"Predseda vlády naďalej vykonáva svoju funkciu a komunikuje so svojím najbližším pracovným okolím," informovala premiérova hovorkyňa Beatrice Szabóová.

Robert Fico prišiel do NÚSCH sám pre bolesti v hrudníku. Podrobnosti o premiérových zdravotných ťažkostiach na jeho žiadosť a žiadosť rodiny ústav nezverejňoval. Podľa informácii Denníka N Ficovi pre zúžené cievy urobili lekári bypass.

Po dohode ho v práci, tam kde bola potrebná jeho fyzická prítomnosť, zastupovali vicepremiéri. Programové vyhlásenie vlády tak v parlamente predstavoval Peter Pellegrini a vládu zas viedol Robert Kaliňák.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok