PR správa

Investície do online reklamy budú v roku 2016 rásť

PR
16.3.2016 16:59

Všetko, čo potrebujete vedieť o výkonnostnom marketingu vás naučí Trend Online Academy. Štyri vzdelávacie semináre v priebehu mesiacov marec a apríl pripravujú agentúra Volis International a Trend.

Investície do online reklamy budú v roku 2016 rásť

Vždy aktuálne informácie a nové trendy v oblasti online marketingu prináša už piatym rokom konferencia Trend Online Academy. Od 30. marca do 26. apríla sa uskutočnia štyri semináre zamerané na výkonnostný marketing.

Okrem iného, sa dozviete aj:

  • Ako získať na web kvalitnú neplatenú návštevnosť
  • Aké sú aktuálne osvedčené stratégie pre B2B marketing
  • Ako využiť na zvýšenie výkonu Facebook a Instagram Ads
  • Ako vyzerá úspešná videoreklama od A po Z

“Certifikát online marketéra je pripravený pre každého účastníka, ktorý absolvuje všetky štyri semináre. Okrem akademických prednášok ponúka konferencia aj panelové diskusie a prípadové štúdie, medzi ktorými nájdete B2B a B2C príklady z praxe,” vysvetľuje odborný garant Trend Online Academy, Martin Volek z digitálnej agentúry Volis International.

Medzi spíkrami konferencie sa nachádzajú etablovaní odborníci, medzi nimi tiež Juraj Stankay z Google Slovensko. Vo svojej prednáške prevedie návštevníkov svetom mobilného marketingu, poradí, aké sú kľúčové úlohy mobilu, ako správne definovať mobilné KPI, či vyhodnocovať úspešnosť jednotlivých kanálov.

Podujatie je určené všetkým, ktorí radi zdokonaľujú svoje schopnosti a vedomosti, online marketingovým začiatočníkom, pokročilým aj ostrieľaným marketérom, ktorí chcú udržať krok s dobou.

Trend Online Academy sa koná v Hoteli NH Bratislava Gate One na Ambrušovej 7, v termínoch 30. 3., 13. 4., 20. 4. a 26. 4. Vstupné na semináre je možné si zakúpiť jednotlivo, alebo na všetky štyri dni za zvýhodnénu cenu. Viac informácií nájdete na webovej stránke projektu www.trendonline.academy

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok