PSG predĺžil zmluvu s trénerom Blancom o dva roky

TASR
11.2.2016 10:11

Francúzsky futbalový majster Paríž Saint-Germain a tréner Laurent Blanc sa dohodli na predĺžení spolupráce. Ako informoval oficiálny klubový web, 50-ročný kouč podpísal novú zmluvu do júna 2018.

PSG predĺžil zmluvu s trénerom Blancom o dva roky
SITA/AP

Blanc zasadol na lavičku PSG v roku 2013. Pod jeho vedením získal klub z hlavného mesta dva tituly ligových šampiónov, vyhral Francúzsky pohár (2015) a dvakrát Ligový pohár (2014, 2015). V aktuálnej sezóne Parížania smerujú za tretím titulom v Ligue 1 za sebou, keď na čele tabuľky majú masívny 24-bodový náskok.

"Chcem sa poďakovať vedeniu klubu za dôveru, ktorú do mňa vložilo. Od začiatku môjho pôsobenia sa cítim poctený pracovať pre tak ambiciózny klub. Verím, že budem úspešne pokračovať v práci tak, aby Paríž Saint-Germain bol naďalej rešpektovaným ambasádorom francúzskeho futbalu," uviedol Blanc v oficiálnom stanovisku.

Parížania okrem kraľovania v domácej súťaži pokračujú v oboch pohárových súťažiach, v Lige majstrov UEFA si v osemfinále zmerajú sily s londýnskou FC Chelsea. "Som veľmi rád, že Laurent Blanc pokračuje v našom klube. Za posledné tri roky odviedol so svojím tímom skvelú prácu a dosiahol množstvo výborných výsledkov. Vždy mal našu dôveru a sme radi, že ju nesklamal," uviedol prezident a šéf exekutívy PSG Nasser Al-Khelaifi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok