Karla Gotta deň po Českom slávikovi opäť hospitalizovali

TASR
1.12.2015 12:13

Populárny český spevák Karel Gott je od nedele večera opäť v nemocnici, kde sa má podrobiť druhej fáze chemoterapie. Spravodajskému serveru Novinky.cz to oznámila jeho hovorkyňa Aneta Stolzová.

Karla Gotta deň po Českom slávikovi opäť hospitalizovali
ČTK

Pokračujúca liečba

Gott sa v sobotu osobne zúčastnil na slávnostnom vyhlásení 50. ročníka Českého slávika, a to i napriek svojmu nedávno diagnostikovanému rakovinovému ochoreniu. Podľa slov hovorkyne Stolzovej však hneď na druhý deň opäť nastúpil do nemocnice.

"Môžem potvrdiť, že pán Gott je od nedeľného večera hospitalizovaný v nemocnici. A to z dôvodov pokračujúcej liečby," uviedla hovorkyňa. Stolzová podľa vlastných slov nevie, ako dlho aktuálna hospitalizácia potrvá.

Jubilejné ocenenie

Mnohonásobný laureát Zlatých a Českých slávikov sa v súčasnosti lieči v pražskej Všeobecnej fakultnej nemocnici so zhubným nádorovým ochorením lymfatických uzlín.

Na galavečere si Karel Gott prevzal pri tejto príležitosti jubilejného 40. Zlatého slávika za víťazstvo v kategórii spevák, absolútneho slávika za rok 2015 za najvyšší počet hlasov spomedzi všetkých interpretov a súčasne aj mimoriadne ocenenie v podobe platinového slávika.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok