Dušan Kuciak nenastúpi proti dánskemu Midtjyllandu

SITA
25.11.2015 18:13

Slovenský futbalový brankár v službách poľského klubu Legia Varšava Dušan Kuciak nepomôže svojmu zamestnávateľovi vo štvrtkovom stretnutí Európskej ligy 2015/2016 proti dánskemu tímu FC Midtjylland. Počas tlačovej konferencie o tom informoval tréner Legie Stanislav Čerčesov.

Dušan Kuciak nenastúpi proti dánskemu Midtjyllandu
SITA/AP

"Kuciak v utorok trénoval so zvyškom tímu, ale jeho noha ešte nie je úplne v poriadku. Vo štvrtok nenastúpi. Podobne je na tom aj Jakub Rzezniczak. Nebudem riskovať zdravie hráčov. Michal Pazdan má zápal priedušiek. Proti Midtjyllandu bude číslom jeden medzi tromi žrďami Arek Malarz. Neskôr uvidíme, čo bude ďalej. Dušan si v posledných rokoch vybudoval v Legii silnú pozíciu, ale zatiaľ je zranený," skonštatoval 52-ročný Rus.

Kuciak sa zranil začiatkom novembra v dueli Európskej ligy na ihrisku belgického FC Bruggy (0:1). Tridsaťročný gólman  sa na začiatku druhého polčasu v Bruggách zrazil s brazílskym útočníkom súpera Leandrom Pereirom a na jeho kolene zostala po súboji väčšia tržná rana. Tú mu tímový lekár Maciej Tabiszewski ošetril až po zápase.

Legia má po štyroch odohraných stretnutiach D-skupiny na konte iba jeden bod a prakticky minimálne vyhliadky na postup do jarnej vyraďovacej fázy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok