PR správa

Kaufland otvára svoj 58. obchodný dom na Slovensku

PR
29.10.2015 08:49

Spoločnosť Kaufland Slovenská republika v. o. s., otvorila dnes v Košiciach, v mestskej časti Nad jazerom, na ulici Napájadlá svoj v poradí 58. obchodný dom Kaufland na Slovensku.

Kaufland otvára svoj 58. obchodný dom na Slovensku

Kaufland už 15 rokov patrí k najobľúbenejším nákupným miestam Slovákov. Potvrdil to aj zatiaľ posledný prieskum spoločnosti TNS Slovakia, v ktorom uviedlo až 35 % opýtaných, že Kaufland patrí medzi obchodné reťazce, kde Slováci najradšej nakupujú. Príchod ďalšieho obchodného domu do Košíc prináša, predovšetkým obyvateľom mestskej časti Nad jazerom, nové nákupné možnosti, bohatú a pestrú ponuku viac ako 12 000 výrobkov dennej spotreby, z toho vyše 8 000 potravinových produktov, ale aj nové značky, kvalitný servis a doplnkové služby.

V poradí tretí obchodný dom Kaufland v Košiciach vytvorí tiež približne 68 stálych pracovných miest. Zamestnanci sú prevažne z blízkeho okolia predajne. Spoločnosť Kaufland tak opäť potvrdzuje, že patrí k najväčším a najstabilnejším zamestnávateľom na Slovensku. "Svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v úspešnej medzinárodnej spoločnosti ponúkame aj motivujúce odmeňovanie a bohatý sociálny program," povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

Obchodný dom Kaufland ponúka sortiment, ktorý uspokojí aj náročného zákazníka. Obzvlášť veľká pozornosť je venovaná čerstvému tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený. Ťažiskovým bodom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom. Zákazníci v ňom nájdu stály aj sezónny tovar - od tradičnej domácej zeleniny, cez špeciálne a v súčasnosti veľmi obľúbené balené šalátové zeleniny, až po exotické ovocie. V oddelení obslužných pultov si zákazníci môžu vybrať z celého radu mäsových špecialít určených na pečenie, dusenie alebo grilovanie. Nájdu tu údeniny, lahôdky domácej a medzinárodnej kuchyne, rôzne druhy syrov, šalátov aj rôzne pochúťky pre gurmánov. Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení.

Areál nového obchodného domu Kaufland sa rozprestiera na pozemku s rozlohou približne 17 584 m2. Zastavaná plocha z toho predstavuje 5 163 m2 a predajná plocha zhruba 3 170 m2. Parkovisko obchodného domu má kapacitu okolo 218 parkovacích miest.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1 150 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Obchodné domy Kaufland ponúkajú veľa rôznych značkových produktov, atraktívne privátne značky a širokú škálu regionálnych produktov. Spoločenská zodpovednosť a ochranu životného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou korporátnej politiky Kauflandu. Viac informácií na:www.kaufland.sk

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok