PR správa

Vzrušujúce jesenné dobrodružstvo

PR
16.10.2015 09:12

Novinkám od Oriflame neodoláte. Prišla jeseň a my sme sa museli vyrovnať s chladnými ránami, sychravým počasím a s myšlienkou, že aj posledné stopy po horúcom lete už dávno vymizli.

Vzrušujúce jesenné dobrodružstvo

Nezúfajme dámy, veď nastalo najfarebnejšie obdobie roka. Príroda hýri odtieňmi, o akých sa nám ani nesníva a my si musíme nádheru okolo vychutnávať plnými dúškami. Jesenná atmosféra bude, ako to už býva, čoskoro fuč a tak jej dovoľte, aby vás dobila energiou.

Vyberte sa s nami na dobrodružstvo plné vzrušenia, pretože nielen príroda, ale aj kozmetika sa odela do farebného šatu - aspoň tá švédska. Pätnásta kampaň Oriflame sa skutočne vyfarbila! Nezostaňte ani vy v nudnom čiernobielom stereotype, pretože sivé myšky nemajú v týchto mesiacoch žiadnu šancu. Nechajte sa s nami unášať svetom sýtych farieb v podobe osvedčenej a kvalitnej kozmetiky, ktorá z nás spraví razom neodolateľné šelmy. A čo keď nechá chlad a dážď stopy na našej pokožke, ktorú sme si celé leto cibrili do bronzova? Niet sa čoho báť, aj to majú pod palcom naše skvelé novinky, stačí nahliadnuť...

Olivové opojenie pre pleť

Olivový olej nepatrí len do kuchyne aj keď vieme, že jeho využívanie sa oplatí najmä pre naše zdravie. V hojnom množstve ho nájdete aj ako hlavnú prísadu kozmetických prípravkov, najmä krémov, balzamov či sprchovacích gélov. Niet sa čomu čudovať, veď obsahuje veľa vitamínov a množstvo nenasýtených mastných kyselín. Práve vitamínu E vďačíme za spomaľovanie starnutia preto, že pokožku zásobuje potrebným kyslíkom.

Vedeli ste, že olivovníky sa začali pestovať už v 7. storočí p.n.l.? Jediný olivový strom vyprodukuje každý rok asi štyri litre oleja a dokáže tak robiť celé stáročia! Už v minulosti sa hovorilo, že olivový olej je prírodným zdrojom krásy, dnes tomu nie je inak. Dokazuje to aj rad od Oriflame Love Nature...

Produkty s obsahom olejov sú vhodné pre vysilenú a suchú pokožku, ktorá v nich nájde svoju oázu – premastia a hydratujú ju do hĺbky a hlavne dosýta. Objavte silu prírodného olivového oleja v našej novej kolekcii Oriflame Love Nature, využijete tak silu samotnej prírody a pravidelným používaním sa zbavíte nepríjemného pocitu suchosti a pnutia na vašej pleti. V kolekcii nájdete pleťový krém, krémové čistiace mlieko a napokon balzam na pery. Postarajte sa, aby vaša pleť netrpela počas sychravých jesenných dní a zverte sa do rúk olivového radu Love Nature.

Farby, farby, farbičky!

Ako už bolo povedané, jeseň je najfarebnejším obdobím roka a žiadna žena by sa nemala báť používať výrazné farby, najmä nie v líčení. Oriflame navyše na jeseň ulahodí modernej, praktickej žene, ktorá nemá čas ani priestor na prehrabávanie sa v kabelke a hľadanie toho či onoho rúžu.
Práve preto nájdete v katalógu 15 skvelé farebné paletky očných tieňov z radu Giordani Gold či Very Me, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť a vyčarovať si pomocou nich neodolateľný pohľad. Viacero farieb na výber sa jednoznačne zíde aj pri skrášľovaní pier. Palety rúžov na pery The ONE ponúkajú až tri svieže odtiene rúžu pod jednou strieškou. Vybrať si môžete aj z troch druhov paletiek a dobrou správou je, že sa farby v nich dajú miešať. Tri farby sa tak neskutočne ľahko zmenia na nespočetné množstvo možností.

TIP Oriflame! Do kabelky vám postačí iba jedna paletka tieňov a jedna rúžov. Po ruke tak budete mať vždy prvú pomoc. Veď, čo keby sa za rohom zjavil princ na bielom koni a vy budete náhle potrebovať zvodný pohľad a nezabudnuteľné pery?

Milé dámy, rozmaznávajte svoje telo aj počas jesene, veď si to zaslúži :)
www.oriflame.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok