Pochovali Bobbi Kristinu Brownovú, dcéru Whitney Houston

TASR
3.8.2015 23:55

Bobbi Kristinu Brownovú - jediné dieťa zosnulej speváčky Whitney Houstonovej, ktorá zomrela 27. júla približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu - pochovali na cintoríne vo Westfielde v americkom štáte New Jersey.

Pochovali Bobbi Kristinu Brownovú, dcéru Whitney Houston
SITA/AP

Pohreb nebol verejný

Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala v sobotu v metodistickom kostole v Alpharette v štáte Georgia, aj pohreb bol neverejný a len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela pred tromi rokmi. Dcéru pochovali po boku matky.

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy nenadobudla vedomie a 27. júla zomrela.

Nevzniesli žiadne obvinenie

Okolnosti, ktoré viedli k smrti mladej ženy, sú stále predmetom vyšetrovania. Vyšetrovatelia zatiaľ nevzniesli žiadne obvinenie. Súdom určený zástupca Brownovej však v júni vyslovil podozrenie, že život ohrozujúce zranenia mohol mladej žene spôsobiť jej priateľ Nick Gordon, ktorého obvinil aj z krádeže 10 miliónov dolárov z jej účtu v čase, keď už Brownová bola v kóme. Bobbi Kristina zdedila celý majetok svojej matky.

Brownovej matku, popovú hviezdu Whitney Houstonovú, našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills podobne v bezvedomí v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu. Speváčka, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, sa podľa úradov utopila, jej smrť však pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok