Rodinnú tragédiu vo Veľkom Mederi policajti vyšetrujú ako vraždu

TA3 TASR
28.7.2015 11:34

Polícia vyšetruje rodinnú tragédiu vo Veľkom Mederi ako vraždu. Pripomeňme, že v byte na Komárňanskej ulici našli tri nehybné telá.

Nevedela sa im dovolať

Pondelňajší nález troch mŕtvych osôb v byte vo Veľkom Mederiv okrese Dunajská Streda vyšetruje polícia ako vraždu. Informovala o tom rajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Ako uviedla, na obvodné oddelenie polície prišla priateľka 33-ročného muža a nahlásila, že sa nevie nikomu z rodiny dovolať. Polícia preto privolala hasičov, ktorí sa za jej asistencie cez okno dostali do bytu na druhom poschodí. Po vojdení do bytu v ňom našli tri mŕtve osoby.

"Išlo o 56-ročnú ženu, ktorá ležala v spálni na posteli, jej 60-ročného manžela a v ďalšej izbe na gauči ležal ich 33-ročný syn," konštatovala Kredatusová.

Našli aj usmrteného psa

Dodala, že polícia ihneď začala vyšetrovanie prvotnými úkonmi, ktoré je nevyhnutné vykonať na mieste činu. "Vykonala obhliadku miesta činu a začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," pokračovala hovorkyňa s tým, že obhliadajúci lekár ako predbežnú príčinu smrti určil zlyhanie srdcovej činnosti.

"Všetky tri telá sa podrobia pitve a až z jej záverov bude možné zistiť príčinu úmrtia rodiny. Na mieste udalosti bol nájdený aj usmrtený pes. Rodina list na rozlúčku nezanechala. V týchto chvíľach polícia vykonáva ďalšie procesné úkony," ukončila krajská hovorkyňa polície.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok