Zomrela Bobbi Kristina Brown, dcéra Whitney Houston

TASR TA3
27.7.2015 06:18

Bobbi Kristina Brown, jediné dieťa zosnulej americkej speváčky Whitney Houston, zomrela v nedeľu vo veku 22 rokov - približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu pri incidente vo svojom dome na predmestí Atlanty.

Zomrela v hospici

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy znovu nenadobudla vedomie a lekári nedávali nádej, že sa jej stav môže niekedy zlepšiť. Rodina ju 24. júna premiestnila do starostlivosti v hospici v meste Duluth pri Atlante.

"Bobbi Kristina Brown zomrela 26. júla 2015, obklopená svojou rodinou. Konečne je v pokoji v rukách Božích. Chceme sa znova poďakovať všetkých za ohromné množstvo lásky a podpory počas týchto posledných niekoľkých mesiacov," uviedla zástupkyňa rodiny Kristen Fosterová, ktorú citovala agentúra AP.

Boj so závislosťou

Jej matku, popovú hviezdu Whitney Houston našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills podobne v bezvedomí v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu.

Speváčka, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, sa podľa úradov utopila, jej smrť však pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok