Laššáková je po nehode v banskobystrickej nemocnici

SITA TA3
5.7.2015 12:30

Podpredsedníčka parlamentu Jana Laššáková je po dopravnej nehode vo Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Zranila si bedrá a driek

Ako povedal hovorca záchranárov Boris Chmel, previezli ju sem v sobotu po dopravnej nehode, pri ktorej si zranila bedrá a driek. Dopravná nehoda sa stala v pri obci Ožďany v okrese Rimavská Sobota.

Predseda NR Peter Pellegrini sa hneď u ministra zdravotníctva zaujímal o jej zdravotný stav a rozhodol sa ju aj navštíviť. Potvrdil to riaditeľ Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Národnej rady SR Martin Dorčák.

U vodičov alkohol nezistili

Ako povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, podľa doterajšieho objasňovania išla 24-ročná vodička na aute Škoda Fabia v smere z obce Ožďany do Rimavskej Soboty.

Pri odbočovaní na rýchlostnú cestu R2 nerešpektovala dopravné značenie, na križovatku vošla bez toho, aby sa presvedčila či môže odbočiť a zrazila sa s autom značky Audi, ktoré išlo z Rimavskej Soboty.

Polícia alkohol u oboch vodičov nezistila. Hovorkyňa potvrdila, že auto Audi to bolo služobné auto ministerstva vnútra a zranila sa osoba, ktorá sedela na mieste spolujazdca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok