Slovan začne novú sezónu v KHL doma, privíta Vladivostok

SITA
30.6.2015 18:24

Na úvod novej sezóny privíta bratislavský Slovan doma päticu súperov. Prvým bude Admiral Vladivostok 26. augusta. Posledný zápas základnej časti absolvujú "belasí" vo štvrtok 18. februára na ľade Lokomotivu Jaroslavľ.

Slovan začne novú sezónu v KHL doma, privíta Vladivostok
SITA/Ján Slovák

Slovan Bratislava začne súťažnú sezónu 2015/2016 v Kontinentálnej hokejovej lige v stredu 26. augusta doma proti Admiralu Vladivostok. Nasledovať budú ďalšie štyri súboje pred vlastnými fanúšikmi proti Chabarovsku, Novokuznecku, Novosibirsku a Medveščaku Záhreb. Posledný zápas základnej časti absolvujú "belasí" vo štvrtok 18. februára na ľade Lokomotivu Jaroslavľ.

Slovan figuruje v Západnej konferencii v Bobrovovej divízii spolu s Dinamom Minsk, Dinamom Riga, Jokeritom Helsinki, Medveščakom Záhreb, SKA Petrohrad a Spartakom Moskva. Každý z 28 účastníkov súťaže absolvuje po 60 ligových zápasov, dovedna sa uskutoční 840 stretnutí.

Staronovým účastníkom ligy je Spartak Moskva, v porovnaní s predchádzajúcim ročníkom hrať nebude Atlant Mytišči. Novú sezónu tradične začne duel o Pohár Lokomotivu medzi celkovým víťazom predchádzajúcej sezóny a najlepším mužstvom v základnej časti, v pondelok 24. augusta proti sebe nastúpia SKA Petrohrad a CSKA Moskva.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok