Ruská baletka nezvládla prehru, vyskočila z okna súdnej siene

ČTK
27.5.2015 00:18

Súd medzi bývalými životnými partnermi, exbaletkou Irinou Dmitrijevovou a exrežisérem Leonidom Monastyrským, takmer skončil tragédiou. Ten sa svoju manželku pred rokmi pokúsil zavraždiť. Vášne vyvrcholili tým, že bývalá baletka vyskočila z okna súdnej siene.

Ruská baletka nezvládla prehru, vyskočila z okna súdnej siene
SITA

Niekdajší manželia sa podľa televízie NTV už niekoľko rokov nedokážu dohodnúť o osude bytu, ktorý svojho času spoločne obývali. Pred rokmi sa Monastyrskij pokúsil spor vyriešiť tým, že si najal zabijaka, aby zniesol zo sveta nielen manželku, ale aj dcéru a zaťa, ktorí ho o byt pripravili.

Miesto vykonania zločinu však zabijak zašiel na políciu, aby sa priznal, a režisér skončil za mrežami.Ale po odpykaní trestu sa spor o byt znovu dostal pred súd - a ten podľa servera Gazeta.ru dal za pravdu Monastyrskému.

Prehru Dmitrijevová nezvládla a vyskočila z okna. Žena prežila. A to bez väčších šrámov či zranenia. Pád totiž skončil na strieške, ktorá sa nachádzala pol metra pod oknom súdnej siene. Dmitrijevová však bola v takom stave, že ju strážcovia poriadku previezli na psychiatrickú kliniku na pozorovanie.

Témy: okno
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok