Ancelotti končí na lavičke Realu Madrid

TASR
23.5.2015 15:40

Taliansky tréner Carlo Ancelotti absolvuje svoj posledný duel na lavičke Realu Madrid. O jeho odchode informovali viaceré španielske médiá.

Ancelotti končí na lavičke Realu Madrid
SITA/AP

Prezident "bieleho baletu" Florentino Perez sastretol s agentom Ernestom Bronzettim a na schôdzke mu mal oznámiť ukončenie spolupráce. Už skôr sa pritom začalo špekulovať, že do madridského veľkoklubu zamieri Rafael Benitez, súčasný kouč SSC Neapol a vedenie s ním malo dokonca uzavrieť predbežnú zmluvu. Ako potenciálny adept na tento post sa však spomína aj končiaci tréner Dortmundu Jürgen Klopp či Zinedine Zidane, ktorý vedie rezervný tím španielskeho vicemajstra.

Real zakončí prebiehajúcu sezónu bez zisku cennej trofeje. V lige obsadí druhé miesto, v domácom pohári skončil v osemfinále a v Lige majstrov ho v semifinále vyradil Juventus. Na základe toho sa v uplynulých dňoch začali šíriť špekulácie, že Perez sa chystá zrušiť Ancelottiho trojročnú zmluvu rok pred jej vypršaním. Skúsený kouč však počas svojho obdobia doviedol Real k jubilejnému desiatemu triumfu v Lige majstrov, víťazstvu v Kráľovskom pohári, európskom Superpohári a z titulu sa tešil aj na MS klubov FIFA.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok