Stále populárnejšia "selfie" sa stala Singapurčanovi osudnou

TASR ČTK
23.5.2015 08:07

Singapurčan sa utopil po páde zo skalnatého výčnelku do mora, keď si robil selfie fotografiu na ostrove Nusa Lembongan pri juhovýchodnom pobreží indonézskeho ostrova Bali.

Stále populárnejšia "selfie" sa stala Singapurčanovi osudnou
SITA/AP

Nevedel plávať

Mohamed Aslam Shahul (21), ktorý bol v Indonézii na dovolenke s ôsmimi priateľmi, spadol z výčnelku z dvojmetrovej výšky do mora a zmietla ho vlna. "Očividne nevedel plávať," uviedol policajný šéf pre denník Jakarta Post.

Aslamovo telo našli vo vode v päťmetrovej hĺbke. Obyvatelia ho priniesli do miestneho zdravotníckeho zariadenia, kde ho vyhlásili za mŕtveho.

Skoro sa zastrelila

Neslávne sa skončil aj pokus istej nemenovanej mladej Moskovčanky, ktorá si chcela zaobstarať mobilným telefónom vlastnú fotografiu s pištoľou priloženou k spánku. Žena totiž stlačila omylom spúšť zbrane a vážne sa postrelila.

Prípad vyšetruje moskovská polícia. Incident sa odohral v jednej moskovskej kancelárii, kde dvadsaťjedenročná pracovníčka našla pištoľ kalibru deväť milimetrov, ktorú si odložil strážca firmy, a rozhodla sa urobiť si selfie so zbraňou. Bohužiaľ stlačila nesprávnu spúšť a strelila sa do pravého spánku.

Dievča podľa agentúry utrpelo ťažké zranenia, ktoré ošetrili lekári z rýchlej záchrannej služby. Vyšetrovatelia zvažujú, či prípad budú posudzovať ako trestný čin.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok