Do médií unikla celá nahrávka Matoviča s Procházkom

TA3
3.5.2015 20:33

Do médií cez víkend unikla celá nahrávka rozhovoru lídra Obyčajných ľudí Igora Matoviča a predsedu Siete Radoslava Procházku. Správu o nej priniesli aktuality.sk.

Vyzval na zverejnenie

Procházka nedávno v TA3 vyzval prokuratúru, aby celú nahrávku zverejnila. Verejnosť zatiaľ poznala len jej krátku pasáž. Matovič jeho výzvu odmietol s tým, že on ani prokuratúra ju zverejniť nesmú, to však na veci údajne nič nemení.

Matovič v júni minulého roka, tri mesiace po prezidentských voľbách, informoval verejnosť, že Procházka ako prezidentský kandidát chcel vo februári 2013 umiestniť časť inzercie v jeho novinách bez dokladov. Procházku Matovič vyzval absolvovať test na detektore lži. Šéf Siete priznal, že hlas na zázname patrí jemu, bol však podľa neho účelovo zostrihaný.


Vypočujte si celý záznam

Celý rozhovor si nahral

Hoci Matovič najprv tvrdil, že o rozhovore s Procházkom nemá žiaden dôkaz, neskôr priznal, že si celý rozhovor nahral a časť rozhovoru nakoniec unikla do médií.

Aj keď záznam okrem častí rozhovoru s Procházkom obsahoval aj komentáre Igora Matoviča, Matovič vravel, že mu ho ukradli.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok