Marcinkov zdravotný stav sa zlepšuje, štart na MS je reálny

SITA
25.4.2015 11:17

Zdravotný stav hokejového útočníka Tomáša Marcinka sa zlepšil a v prípade rozhodnutia trénerov by mohol štartovať v slovenskom drese aj na svetovom šampionáte 2015 v Prahe a Ostrave.

Marcinkov zdravotný stav sa zlepšuje, štart na MS je reálny
SITA

Dvadsaťsedemročný center utrpel pred týždňom v príprave proti Bielorusku v Košiciach otras mozgu. "Cítim sa už dobre a hoci sa to mení takmer každý deň, je to určite lepšie. V tom zákroku som vôbec nevidel úmysel, bol to bežný súboj. Absolvujem ešte nejaké vyšetrenie a testy, podľa ktorých by sa potom mohli tréneri rozhodnúť. To, či pocestujem na šampionát, je už len na nich,“ povedal v rozhovore pre denník Korzár Tomáš Marcinko.

Hokejista Pardubíc mal počas posledného týždňa voľno, oddychoval a nebol ani na ľade. Podľa vladtných slov sa cíti v pohode. Šikovný center by si rád zahral na šampionáte v Českej republike. "Ja to beriem ako takú pridanú hodnotu, ale na druhej strane nezáleží, či je to tam, alebo v nejakej inej krajine. Určite sa tam bude každému lepšie hrať, lebo to bude skoro ako doma. Aj keby to však bolo v Nemecku alebo hocikde inde, tak na tom až tak veľmi nezáleží,“ dodal pre Korzár Marcinko.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok