Bratislava: Víťazi mestských častí

TA3, ŠÚ SR
16.11.2014 07:31

Starostom mestskej časti Bratislava - Staré Mesto sa v sobotňajších komunálnych voľbách stal Radoslav Števčík, ktorý kandidoval ako nezávislý. Na voľbách sa v mestskej časti Bratislava - Staré Mesto zúčastnilo 36,28 percenta voličov.

Starostkou mestskej časti Bratislava - Karlova Ves sa v sobotňajších komunálnych voľbách stala Dana Čahojová, ktorá kandidovala ako nezávislá. Na voľbách sa v mestskej časti Bratislava - Karlova Ves zúčastnilo 38,76 percenta voličov.

Starostom mestskej časti Bratislava - Nové Mesto sa v sobotňajších komunálnych voľbách opätovne stal Rudolf Kusý, ktorý kandidoval ako nezávislý. Na voľbách sa v mestskej časti Bratislava - Nové Mesto zúčastnilo 36,27 percenta voličov.

Starostom Ružinova sa v sobotňajších komunálnych voľbách opätovne stal Dušan Pekár, ktorý kandidoval za KDH, OĽaNO, NOVA, Zmena zdola, DÚ, SMK-MKP, OKS. Na voľbách sa v Ružinove zúčastnilo 31,12 percenta voličov.

Starostom Petržalky sa v sobotňajších komunálnych voľbách opätovne stal Vladimír Bajan, ktorý kandidoval ako nezávislý. Na voľbách sa v Petržalke zúčastnilo 28,35 percenta voličov.

Starostom mestskej časti Bratislava - Dúbravka sa v sobotňajších komunálnych voľbách stal Martin Zaťovič, ktorý kandidoval za Sieť, SDKÚ-DS, KDH, Most - Híd, NOVA, OKS, SaS, SZ, EDS. Na voľbách sa v mestskej časti Bratislava - Dúbravka zúčastnilo 33,95 percenta voličov.

Starostom mestskej časti Bratislava - Rača sa v sobotňajších komunálnych voľbách stal opäť Peter Pilinský, ktorý kandidoval za Sieť, KDH, Most-Híd, NOVA a SZ. Na voľbách sa v mestskej časti Bratislava - Rača zúčastnilo 43,33 percenta voličov.

Ďalšie mestské časti:

Vrakuňa: Martin Kuruc (nezávislý)

Podunajské Biskupice: Alžbeta Ožvaldová (SIEŤ, SDKÚ-DS, SaS, MOST - HÍD, SMK-MKP, KDH, NOVA, SMER-SD)

Vajnory: Ján Mrva (nezávislý)

Lamač: Peter Šramko (KDH, SaS, SDKÚ-DS, NOVA, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti, OKS, SIEŤ)

Devín: Ľubica Kolková (SIEŤ, MOST - HÍD, SDKÚ-DS, SaS, KDH)

Devínska Nová Ves: Milan Jambor (SIEŤ, SDKÚ-DS, SaS, MOST - HÍD)

Záhorská Bystrica: Jozef Krúpa (SDKÚ-DS, KDH, SIEŤ, NOVA, SaS, MOST - HÍD)

Jarovce: Pavel Škodler (nezávislý)

Rusovce: : Dušan Antoš (nezávislý)

Čunovo: Gabriela Ferenčáková (MOST - HÍD, SIEŤ, SDKÚ-DS, SZ, SaS, OKS, KDH)

Vyplýva to z neoficiálnych výsledkov zverejnených Štatistickým úradom SR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok