Vedenie KHL zrušilo Pohár nádeje

TASR
31.10.2014 11:34

Predstavitelia Kontinentálnej hokejovej ligy sa na svojom zasadnutí dohodli na zrušení Pohára nádeje. Nadstavbovú súťaž hrali v uplynulých dvoch sezónach tímy, ktorým sa nepodarilo postúpiť do play off o Gagarinov pohár. Informovala o tom oficiálna internetová stránka KHL.

Vedenie KHL zrušilo Pohár nádeje
TA3

Súťaž "útechy" prebiehala s finančným prispením KHL, ktorá hradila náklady na rozhodcov a dopravu. Pohár nádeje vznikol počas ročníka 2013/2014, teraz opäť v priebehu rozohratej základnej časti predčasne končí. V prvej sezóne si pohár vybojovali hráči Dinama Riga, v druhej ho získal Avangard Omsk.

V minulom ročníku si v súťaži zahrali aj hokejisti Slovana Bratislava, vypadli hneď v predkole s Dinamom Minsk po výsledkoch 0:1 vonku a 1:2 doma.

Pohár nádeje zabezpečil, aby sa hokejistom neskončila sezóna už v polovici februára a reprezentanti zostali v hernom tempe až do začiatku prípravy na MS. Súťaž však zožala aj množstvo kritiky, slovenský útočník Branko Radivojevič ju nazval omylom, tréner Donbassu Doneck Július Šupler zasa "Pohárom lúzrov".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok