Slovan zvíťazil aj v Nižnekamsku

SITA
22.10.2014 19:50

Hokejisti bratislavského Slovana zvíťazili v stredajšom stretnutí Kontinentálnej ligy (KHL) na ľade Neftechimiku Nižnekamsk 3:1. Skóre duelu otvoril v 8. min v presilovej hre Václav Nedorost, druhý zásah, svoj prvý v sezóne a napokon víťazný, dosiahol slovinský legionár Rok Tičar v 25. min.

Slovan zvíťazil aj v Nižnekamsku
SITA

"Belasí" na tripe v Rusku dosiahli druhý úspech, v pondelok zdolali Jugru Chanty-Mansijsk 3:2 po samostatných nájazdoch. Zverencom fínskeho kouča Petriho Matikainena patrí 9. priečka v Západnej konferencii KHL so ziskom 26 bodov, najbližšie sa predstavia v piatok 24. októbra v Togliatti proti miestnej Lade (17.30 SELČ).

Výsledok - streda:
Neftechimik Nižnekamsk - Slovan Bratislava 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Góly: 52. J. Aľševskij - 8. V. Nedorost (Baranka, Bližňák), 25. Tičar (Jeglič, L. Nagy), 43. Netík (V. Nedorost)
Vylúčení: 6:8 na min, navyše A. Koroľuk (Neftechimik) 10 min za útok na hlavu, presilovky: 0:1, oslabenia: 1:0

Zostavy:
Nižnekamsk: Sudnicin (43. Kolppanen) - M. Berezin, Eronen, Kosmačov, Jevsejenkov, N. Belov, A. Guskov, Bryncev - Milovzorov, Polygalov, Stapleton - A. Koroľuk, Hennessy, Rybin - Stepanov, Kulikov, Žukov - Mnichovič - Chochriakov, J. Aľševskij
Slovan: Backlund - Štajnoch, Sigalet, Sersen, Baranka, Foster, Starosta, V. Mihálik - L. Hudáček, Surový, Bartovič - Netík, V. Nedorost, Vondrka - L. Nagy, Tičar, Jeglič - P. White, Bližňák, Lunter

Hlas (zdroj: hcslovan.sk):
Petri Matikainen (tréner Slovana): "Odohrali sme dobrý zápas, hrali sme organizovane, koncentrovane a tímovo takmer celých 60 minút s výnimkou pár chýb. Na duel sme sa dobre pripravili a hráči dodržali pokyny, ktoré sme im s trénermi povedali pred zápasom. Som rád, že postupne sa začíname prezentovať hrou, ktorú chceme hrať. Teší nás, že z ďalšieho zápasu na tripe získavame tri body."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok