Grendel: Tešili sme sa na Trnavu, vybúrime sa na Sparte

SITA TA3
20.10.2014 21:26

Futbalisti Slovana Bratislava vnímajú reprezentačnú prestávku i zrušený ligový zápas s Trnavou pred blížiacim sa štvrtkovým federálnym derby proti Sparte Praha v rámci 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy pozitívne aj negatívne.

Grendel: Tešili sme sa na Trnavu, vybúrime sa na Sparte
SITA

"Belasí" sa súťažne predstavili naposledy v nedeľu 5. októbra v Trenčíne (0:4). Odvtedy majú už aj nového kouča, Františka Straku nahradil Jozef Chovanec.

"Mali sme priestor na potrénovanie vecí, ktoré nám v poslednom čase veľmi nejdú. S trénerom sme sa rozprávali o tom, ako chceme hrať, na nejaké veľké zmeny ešte nebol čas. Máme za sebou len tri spoločné tréningy. Škoda toho preloženého zápasu, tešili sme sa na Trnavu, boli sme vyhecovaní. Teraz sa budeme musieť vybúriť na Sparte. Sme si vedomí herného výpadku. Nič sa však nedá robiť, musíme sa pripraviť najlepšie, ako sa dá," povedal pre oficiálnu stránku Slovana stredopoliar Erik Grendel.

Bratislavčanom to zatiaľ v Európskej lige nejde. Na úvod prehrali v Berne s tímom Young Boys 0:5 a potom doma podľahli Neapolu 0:2. Slovan dopláca najmä na mizernú koncovku. "Myslím si, že sme ukázali, že vieme hrať dobrý futbal. Na to treba nadviazať. Potrebujeme hrať tak, ako doma proti Borisovu alebo Tiraspoľu. Taký výkon nám môže priniesť želané ovocie," dodal Grendel.

Úvodný výkop štvrtkového duelu na Pasienkoch je o 19.00 h.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok