Košice ukončili trenčiansku víťaznú sériu

TA3 TASR SITA
5.10.2014 20:29

Hokejisti HC Košice ukončili v nedeľu v 10. kole Tipsport extraligy šesťzápasovú víťaznú sériu Dukly Trenčín, keď súpera zdolali doma v Steel Arene tesne 1:0. O víťazstve rozhodol v 45. min Peter Bartoš.

Košice majú na svojom konte 22 bodov a sú na 1. mieste tabuľky.

Hokej - Tipsport extraliga 2014/2015 - 10. kolo - nedeľa:

HC Košice - Dukla Trenčín 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Gól: 45. P. Bartoš (Spilar, Jenčík)
Vylúčení: 3:5 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: Müllner, D. Konc - Korba, Sčensný, 3165 divákov

Zostavy:

Košice: Melicherčík - Cebák, Jánošík, Štrbák, Černák, Philipp, M. Macejko, Šeda, Drgoň - M. Bartánus, Hrnka, Lapšanský - Jenčík, P. Bartoš, Spilar - Sojčík, Češík, Matúš Chovan - Stupka, Kolena, Hinďoš

Trenčín: Konrád - L. Kozák, T. Bokroš, Novajovský, Andersons, Zošiak, Dudáš, P. Husák, Habšuda - O. Mikula, V. Nemec, Radivojevič - Šišovský, Melichárek, Gašparovič - D. Hudec, Róbert Petrovický, J. Pardavý ml. - Daniška, P. Stantien, Švec

Hlasy:

Anton Tomko, tréner Košíc: "Podali sme veľmi dobrý výkon. Mali sme dobrý pohyb a predviedli sme aj pekné akcie. Škoda, že sme nedali viac gólov. Po najkrajšej akcii zápasu sme strelili, ako sa neskôr ukázalo, víťazný gól. Dnešný výkon je dobrou pozvánkou na stredu, keď privítame Kolín v zápase Lige majstrov."

Branislav Jánoš, asistent trénera Trenčína: "Prišli sme do Košíc s cieľom hrať defenzívny hokej a vyrážať do brejkov. To sa nám aj darilo. V tretej tretine sme sa zlepšili aj v ofenzíve. V závere zápasu sme však už nedokázali vyrovnať ani počas powerplay, Košice boli lepším tímom, vyhrali zaslúžene a gratulujem im k víťazstvu."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok