Good Angels odohrajú Euroligu v Steel aréne

SITA
14.9.2014 16:50

Dejiskom domácich stretnutí basketbalistiek Good Angels Košice v nadchádzajúcej sezóne Euroligy 2014/2015 bude Steel aréna. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu.

Good Angels odohrajú Euroligu v Steel aréne
TASR

"Zástupcom Steel arény a HC Košice sa chcem poďakovať za ich ústretovosť. Práve tá nám umožnila ponúknuť fanúšikom basketbal vysokej kvality v prostredí, ktoré spĺňa tie najprísnejšie kritériá," uviedol na margo dohody generálny manažér Good Angels Košice Daniel Jendrichovský a podotkol: "Pri dosiahnutí dohody bol kľúčový najmä postoj generálneho manažéra košických hokejistov Juraja Bakoša, ktorý v snahe vyhovieť nášmu kalendáru duelov urobil v tom 'vlastnom' niekoľko výrazných zmien. Tie značne 'rozhádžu' zápasový rytmus hokejistov, o to viac si cením, že pán Bakoš bol ochotný urobiť dané zmeny v programe HC."

Vstupné na Euroligu bude v cenovom rozpätí 3 až 7,50 eura v závislosti od miesta v hľadisku, predaj zastreší Ticketportal. Permanentka bude stáť 45 eur. Košice v základnej A-skupine budú čeliť družstvám Basket Lattes Montpellier Agglomération (Fr.), ZVVZ USK Praha (ČR), Wisla Can-Pack Krakov (Poľ.), Dinamo Kursk (Rus.), UMMC Jekaterinburg (Rus.) a Galatasaray Istanbul (Tur.).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok