Trenčín v Senici nerozhodne

SITA, TA3
22.8.2014 21:20

Futbalisti Trenčína zostávajú v tejto sezóne najvyššej slovenskej súťaže naďalej nezdolaným tímom. Táto skutočnosť platí aj po piatkovom stretnutí 7. kola Fortuna ligy v Senici, v ktorom sa zrodil nerozhodný výsledok 1:1.

V zaujímavom meraní síl sa po bezgólovom prvom polčase ujali vedenia "Záhoráci", keď v 59. min po Majtánovom prieniku a jeho prihrávke skóroval Jan Kalabiška. Pre českého ofenzívneho stredopoliara to bol tretí presný zásah v tomto ligovom ročníku. Zvýšenú snahu hráčov AS korunoval vyrovnávajúcim gólom v 84. min brazílsky stopér Ramón Rodríguez da Silva, ktorý hlavičkou po rohovom kope prekonal domáceho brankára Šullu. V závere mohol nakloniť misky váh na stranu Senice Majtán, ale Volešák bol proti.

Trenčín, ktorý v Senici ešte nikdy nevyhral, má momentálne 14 bodov a na čele tabuľky dvojbodový náskok pred Slovanom Bratislava ("belasí" však odohrali o dva zápasy menej). Senica poskočila na štvrtú priečku s 10 bodmi.

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 7. kolo - piatok:

FK Senica - AS Trenčín 1:1 (0:0)

Góly: 59. Kalabiška - 84. Rodríguez da Silva, ŽK: 9. R. Mazáň - 22. Hajradinovič, 62. Edmond, rozhodovali: Vnuk - Chládek, Bóllo, 2458 divákov

Zostavy:

Senica: Šulla - Chvátal (50. Filípek), P. Pavlík, Pillár, R. Mazáň - Komara (70. T. Kóňa), Ventúra - Hlohovský (75. J. Kosorin), Piroska, Kalabiška - T. Majtán

AS Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rodríguez da Silva, Lawrence - Lobotka - Hajradinovič (40. Mišák), Holúbek, Moses Simon - F. Kubík, Edmond (69. Mondek)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok