Futbalová reprezentácia do 19 rokov zdolala v príprave rovesníkov zo Srbska

SITA
12.8.2014 19:56

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 19 rokov zvíťazili v utorkovom medzištátnom prípravnom stretnutí v Senci nad rovesníkmi zo Srbska 3:1 (0:0). Informuje o tom oficiálna internetová stránka SFZ. Odvetný duel týchto dvoch súperov sa uskutoční vo štvrtok 14. augusta o 11.00 h tiež pri Slnečných jazerách.

Futbalová reprezentácia do 19 rokov zdolala v príprave rovesníkov zo Srbska
TASR

Po bezgólovom úvodnom dejstve sa dostali do vedenia mladí Srbi v 52. min zásluhou Luku Beliča. Zverenci trénera Milana Malatinského však nerezignovali a tromi presnými zásahmi otočili nepriaznivý stav. Najskôr síce Tomáš Vestenický nepremenil pokutový kop po predchádzajúcom nedovolenom zákroku na Miroslava Káčera v pokutovom území, ale potom za dve minúty strelili mladí Slováci dva góly.

V 67. min sa presadil stopér Denis Vavro a vzápätí skóroval aj stredopoliar Juventusu Turín Jakub Hromada. Cenné víťazstvo tímu SR "19" nad kvalitným protivníkom spečatil v 90. min striedajúci Tomáš Galo.

Pre slovenskú "devätnástku" sú duely so srbskými rovesníkmi vhodnou prípravou na novembrový kvalifikačný turnaj tejto vekovej kategórie, ktorý odohrajú mladí Slováci v susednom Maďarsku. 

Výsledok - utorok: 

Slovensko "19" - Srbsko "19" 3:1 (0:0) - hralo sa v Senci
Góly: 67. D. Vavro, 68. Hromada, 90. T. Galo - 52. Belič, rozhodovali: Mastiš - Roszbeck, Borsányi (všetci SR) 
Zostava SR "19": M. Junas - Chvátal, D. Vavro, Kružliak, Kupec - Hromada, Grič (46. F. Lesniak) - Čmelík (77. T. Galo), Káčer, Špalek - T. Vestenický (89. R. Matejka)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok