Košice doma podľahli Zlatým Moravciam

SITA, TA3
27.7.2014 22:50

V stretnutí mužstiev ktoré sú na chvoste tabuľky sa v súboji posledných Košíc so Zlatými Moravcami predpokladalo,že domáci konečne pretrhnú šnúru piatich súťažných prehier.

Hráči MFK Košice prehrali v nedeľňajšom domácom zápase 3. kola Fortuna ligy 2014/2015 s futbalistami FC ViOn Zlaté Moravce 1:3 (1:3). Hosťujúci tím rozhodol o svojom triumfe už v prvom polčase.

Košičania nedokázali doteraz v troch stretnutiach získať ani jeden bod a momentálne sú v tabuľke s negatívnym skóre 3:9 na poslednom dvanástom mieste. Pre Zlaté Moravce ide o prvé víťazstvo v tomto ročníku, vďaka ktorému sa vyšvihli na siedme miesto, pričom predbehli aj majstrovský Slovan Bratislava. "Belasí" majú dva duely k dobru.

ViOn v doterajších troch kolách nazbieral štyri body, jeho góly na východe Slovenska dali Marián Štrbák, Márius Charizopulos a Peter Ďurica, pričom posledný spomenutý skóroval z pokutového kopu. Za MFK sa zapísal do listiny strelcov Nermin Haskič. Zverenci Radoslava Látala doplatili na nepríjemný úvod stretnutia, keď už v piatej minúte nepremenil jedenástku legionár Oumar Diaby, Košičania neskôr trafili aj do žrde.

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 3. kolo - nedeľa:

MFK Košice - FC ViOn Zlaté Moravce 1:3 (1:3)

Góly: 37. Haskič - 11. Štrbák, 26. Charizopulos, 39. Peter Ďurica (z pok. kopu), ŽK: 38. Ružinský - 6. Štrbák, rozhodovali: Mastiš - T. Somoláni, Borsányi

Zostavy:

Košice: Ružinský - Ostojič, Kavka (46. J. Novák), Korijkov (61. Huk), Sekulič - Viazanko, Bukata, Skvašík, Haskič - O. Diaby (70. T. Kubík), Pačinda

Z. Moravce: P. Kováč - Pavlenda, Miloš Nikolič, Štrbák, Chren - P. Sabo, Orávik, Duričič, Charizopulos (78. Pilát), R. Valenta (73. Sukisa) - Peter Ďurica (85. Szöke)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok