Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3 SITA/AP
20.7.2014 09:25

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA/AP
čína (SITA).jpg

1. Dvojica pózuje pred papierovými lampiónmi v tokijskej svätyni Yasukuni. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)

protest (SITA).jpg

2. Zamaskovaný demonštrant ukazuje anarchistický znak na demonštrácii proti MS vo futbale v blízkosti štadióna Maracana. Demonštranti sa snažili poukázať na chýbajúce peniaze v oblasti školstva a zdravotníctva. (AP Photo/Leo Correa)

Nemci (SITA).jpg

3. Nemeckí futbalisti na domácej pôde s víťaznou trofejou. (AP Photo/Michael Sohn)

parašutisti (SITA).jpg

4. Členovia skupiny britského armádneho pluku výsadkárov Red Devils vystupujú v leteckej šou na medzinárodnom veľtrhu letectva a obranného priemyslu na letisku Farnborough. (AP Photo/Sang Tan)

pivo (SITA).jpg

5. Víťazné triatlonové tímy Francúzka, Británie a Maďarska oslavujú víťazstvo v nemeckom Hamburgu pivom. (AP Photo/dpa, Axel Heimken)

Nepál (SITA).jpg

6. Malý Nepálčan čistí kanál na zeleninovom trhu v Káthmandu. Malé deti sú bežne využívané na čistenie upchatých kanálov, potrubí a toaliet. (AP Photo/Niranjan Shrestha)

šmolko (SITA).jpg

7. Účastníci podujatia Cargabe Run 2014. Päťdňové preteky smerujú z Holandska cez Nemecko, Poľsko, Ukrajinu so zastávkou v Nitre a s cieľom v Nemecku. Zúčastnené autá musia mať menšiu hodnotu ako 500 eur. (SITA/Martin Havran)

APTOPIX_Russia_Hailstorm_Deaths-8f608bdb107f46f4b53630fe7a572035.JPEG

8. Záber je zo západného Sibíru, pri rieke Ob. Krupobitie prekvapilo oddychujúcich ľudí na brehu rieky. (AP Photo/Nikita Dudnik)

Bastila (SITA).jpg

9. Ohňostroj a osvetlená Eiffelová veža – to všetko patrí k veľkolepým oslavám dobytia Bastily. (AP Photo/Thibault Camus)

_Ukraine_Plane_Photo_Gallery-88138d97f55a4105b6f586ee13bc7c62.JPEG

10. Boeing 777 spoločnosti Malaysia Airlines s 298 ľuďmi na palube letel z Amsterdamu do Kuala Lumpur. Skončil zostrelený na ukrajinsko-ruskej hranici. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok