Droba sa možno vráti do SaS, Hubu lákala Sieť

SITA
10.7.2014 09:50

V parlamente by malo počas leta opäť dôjsť k presunom poslancov NR SR medzi politickými stranami. Podľa informácií agentúry SITA by sa po viac ako roku mal vrátiť do SaS Juraj Droba, ktorý je dnes členom NOVA.

Droba sa možno vráti do SaS, Hubu lákala Sieť
SITA

Droba odišiel z SaS v apríli 2013 spolu s ďalšími štyrmi poslancami Jozefom Kollárom, Jurajom Miškovom, Danielom Krajcerom a Martinom Chrenom. O dva mesiace na to vstúpili do NOVA. „O tom, ako ďalej postupovať, momentálne vôbec nerozmýšľam, odchádzam na rodinnú dovolenku. Budem diskutovať s kolegami a počas leta sa rozhodnem,“ povedal Droba dnes pre agentúru SITA.

Naopak politickú budúcnosť už nezvažuje nezaradený poslanec NR SR Mikuláš Huba, ktorý pred časom odišiel z OĽaNO. „Nezabúdam však na známe nikdy nehovor nikdy. Takže si nechávam nejaké percento v zálohe, preto ani nikde nevyhlasujem, že na jar 2016 končím,“ povedal Huba dnes pre agentúru SITA s tým, že všeličo sa môže stať, čo ho presvedčí, že zmení názor. „Zatiaľ nevidím subjekt, za ktorý by som túžil kandidovať,“ dodal.

O Hubovi sa hovorilo, že by mal skončiť v Sieti Radoslava Procházku. „Ponúk už bolo viac. Viacerí naznačili, že by si vedeli predstaviť so mnou spoluprácu,“ povedal. Podľa neho sú to pragmatické ponuky, pretože niektorí túžia po jeho hlase.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok